آب کلم قرمز بعد از ده دقیقه جوشیدن و ادرار نصف نصف قاطی میکنن میگن بنفش بشه دختر صورتی یا قرمز پسر
روش دیکه هست ک میگن درصدش خیلی بالاست رشد گندم و جو با ادرار زن باردار گندم دختر و اگه جو رشد کنه پسر
لطفا بیاید بگید صحت داره یا نه
خدایا همینطور ک دل منو شاد کردی دل همه دوستای منتظرمو شاد کن.خدایا به لطف و کرمت بیش از پیش نیازمندم.خدایا شکرت بخاطر سورپرایزت...الحمدالله رب العالمین...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یه لیوان یه بار مصرف اندازه یک یه سانت توش نمک بریز بعد ادرارو بریزید روش اگه کدر بشه و روش کف کنه مث ابر بشه و از توش حبابهای ریز ب سمت بالا بیاد پسر
اگه تغییر رنگ نده و روش ابری نباشه ولی از سمت نمک رشته های باریک بسمت سطح بیاد دختر
خدایا همینطور ک دل منو شاد کردی دل همه دوستای منتظرمو شاد کن.خدایا به لطف و کرمت بیش از پیش نیازمندم.خدایا شکرت بخاطر سورپرایزت...الحمدالله رب العالمین...
سلام من الان انجام دادم فقط سطح روش ابری شد و بقیه ادرار شفاف بود و هیچ حبابی از زیر به بالا ...
منم همینکارو کردم
روش ابری شد
چرا تیکرتون صورتیه آزمایش دی ان ای دادید؟
من کلم قرمزو تست کردم بنفش کمرنگ شد باید تیکرمو عوض کنم
تا زمانی که سونو تشخیص جنسیت ندادی به دل خودت باش و بزار تیکرت آبی بمونه همه اینا دست خداست&n ...
مرسی عزیزم