2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوریه؟؟

یه لیوان یه بار مصرف اندازه یک یه سانت توش نمک بریز بعد ادرارو بریزید روش اگه کدر بشه و روش کف کنه مث ابر بشه و از توش حبابهای ریز ب سمت بالا بیاد پسر

اگه تغییر رنگ نده و روش ابری نباشه ولی از سمت نمک رشته های باریک بسمت سطح بیاد دختر

خدایا همینطور ک دل منو شاد  کردی دل همه دوستای منتظرمو شاد کن.خدایا به لطف و کرمت بیش از پیش نیازمندم.خدایا شکرت بخاطر سورپرایزت...الحمدالله رب العالمین...
چ جوریه؟

همسایه مون واسم انجام داد.خودم درست بلد نیستم.میترسم اشتباه بگم بهتون

براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .  
یه لیوان یه بار مصرف اندازه یک یه سانت توش نمک بریز بعد ادرارو بریزید روش اگه کدر بشه و روش کف کنه م ...

سلام 

من الان انجام دادم فقط سطح روش ابری شد و بقیه ادرار شفاف بود و هیچ حبابی از زیر به بالا نیومد یعنی تنها واکنشش ابری شدن سطح ادرار بود

البته ابری شدن از پائین شروع شد و به بالا رفت

یه چیز دیگه اینکه من توی ظرفی که نمک بود ادرار نکردم توی یه لیوان دیگه بود بعد ریختم تو ظرف نمک

بنظرتون درسته یا اشتباه؟

خدا گوید:توای زیباتر از خورشید زیبایم/توای والاترین مهمان دنیایم/شروع کن/یک قدم با تو/تمام گامهای مانده اش با من
سلام  من الان انجام دادم فقط سطح روش ابری شد و بقیه ادرار شفاف بود و هیچ حبابی از زیر به بالا ...

منم همینکارو کردم 

روش ابری شد

چرا تیکرتون صورتیه آزمایش دی ان ای دادید؟

خدایا همینطور ک دل منو شاد  کردی دل همه دوستای منتظرمو شاد کن.خدایا به لطف و کرمت بیش از پیش نیازمندم.خدایا شکرت بخاطر سورپرایزت...الحمدالله رب العالمین...

من کلم قرمزو تست کردم بنفش کمرنگ شد باید تیکرمو عوض کنم

من کلم قرمزو تست کردم بنفش کمرنگ شد باید تیکرمو عوض کنم

نه بابا حالا عوض نکن اینا همه درصدیه معلوم نیست درست باشه

من که فعلا امیدوارم و عوض نمی کنم

خدا گوید:توای زیباتر از خورشید زیبایم/توای والاترین مهمان دنیایم/شروع کن/یک قدم با تو/تمام گامهای مانده اش با من

تا زمانی که سونو تشخیص جنسیت ندادی به دل خودت باش و بزار تیکرت آبی بمونه 

همه اینا دست خداست 

من الان خیلی ناراحت شدم ولی باز گفتم خدا هر چی بخواد 

جدای از اینا من علائمم همش مربوط به دختره مامانمم علائمش همینجوری بوده

پس به این تست ها اعتباری نیست

تا زمانی که سونو تشخیص جنسیت ندادی به دل خودت باش و بزار تیکرت آبی بمونه  همه اینا دست خداست&n ...

مرسی عزیزم