آب کلم قرمز بعد از ده دقیقه جوشیدن و ادرار نصف نصف قاطی میکنن میگن بنفش بشه دختر صورتی یا قرمز پسر
روش دیکه هست ک میگن درصدش خیلی بالاست رشد گندم و جو با ادرار زن باردار گندم دختر و اگه جو رشد کنه پسر
لطفا بیاید بگید صحت داره یا نه
خدایا همینطور ک دل منو شاد کردی دل همه دوستای منتظرمو شاد کن.خدایا به لطف و کرمت بیش از پیش نیازمندم.خدایا شکرت بخاطر سورپرایزت...الحمدالله رب العالمین...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میگن با ادرار اول صبح بزنید راستش اینو مثال نقضشو چن جا دیدم ولی خب بازم خواستم ببینم دوستان چ کردند ...
من بیشتر به دختر میخورد چیزایی که امتحان کردم و حالتام ولی خودم سه بار خواب دیده بودم که یه پسر دارم و البته به شوری هم علاقه داشتم مثلا دوغ یا آلبالو با نمک خیار با نمک کلا دوست داشتم به غذام نمک بزنم
بی خیال دنیا تو فقط واسم بخند اگه دنیا بد شد بی خیال بازم بخند
من خودم نمک و بگین پدر رو تست کردم بگین پودره کف کرد مث دلستر اومد بالا
نمک هم همینطور روش ابر مانند شد و حبابهای ریز از سطح نمک به بالا میومد
خدایا همینطور ک دل منو شاد کردی دل همه دوستای منتظرمو شاد کن.خدایا به لطف و کرمت بیش از پیش نیازمندم.خدایا شکرت بخاطر سورپرایزت...الحمدالله رب العالمین...