2777
2789
عنوان

میخوام خیانت شوهرمو ببخشم

402 بازدید | 39 پست

۲۰ روزه فهمیدم شوهرم با یک خانم شوهردار رابطه داشته ، همان روزی که مچشو گرفتم کات کردن و اومد سمت من ، مشاجره داشتیم یجاهایی ابراز پشیمونی کرد یجاهایی حق به جانب شد . تا مرز طلاق رفتیم توافقی جدا شیم اما نظرش عوض شد نمیدونم دلیل عوض شدن نظرش چی بود . بچه ، مهریه یا دوست داشتنم . حالا موندم چطوری ادامه بدم . خودش عادی رفتار میکنه . اما من دارم داغون میشم . اونایی که تجربه داشتین بهم بگین جطوری ببخشم چه کارایی انجام بدم صمیمی باشم . محبت کنم یا نکنم . جدی باشم ؟

یه روزی همه راه هایی که با قلبت رفتی رو ، با عقلت برمیگردی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب این راحتی نبخش

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

تجربه کردین ؟

من خیر اما خواهرم بله

دوست صمیمیم بله 

خالم بله 

و.........

مردی که یک بار خیانت کنه قطع به یقین بار دیگه هم میکنه فقط حرفه ای تر ک کسی نفهمه

خدایا لطفا سلامتیمو برگردون...به من ، به همه.. مراقب خونوادم باش❤️

عزیزدلم برو مشاور دو جلسه سه جلسه بری کلی پیشرفت میکنیبهتون میگه چکارا کنید که اسیب نبینید

والا یک جلسه رفتم . آقا بود حرصمو دراورد گفت تو خیلی جسوری زبون تندی داری و توهم مقصری😕

من خیر اما خواهرم بلهدوست صمیمیم بله خالم بله و.........مردی که یک بار خیانت کنه قطع به یقین بار دیگ ...

وای چیکار کنم پس 

بچه دارم 😔

آدم خیانتکار هیچوقت درست نمیشهشاید یه مدت کنار بذاره اما استراحتشه بعد باز خیانت میکنه

اگه اونطوره که ۹۹ درصد مردا همین مرضو دارن

😕

باید دیگه مثل قبل نباشی تا متوجه کار زشتش باشه مثلا اگه قبلا خیلی بهش می‌رسیدی دیگه اون کارارو زیاد ...

اگه خونه رو جهنم کنم بدتر میشه میسناسمش