2777
2789

دومین سالگرد دوست بودنمون بود امروز گفتم ی سر بریم بیرون باهم.. من براش ادکلن گرفتم 500 تومن 

اون هم یه ساعت گرفته بود و یه کیف دستی مشکی.. راستش خودم از کیفش خوشم نیومد چون یکم به سن من نمی‌خورد و خیلی ساده بود اما اصلا ب روی خودم نیاوردم و واقعا با خودم گفتم همین مهمه ک به یادم بوده کلی خوشحال شدم و ذوق کردم.. و اینکه رلم رفیق دامادمونه.. بعد از قرار رفتیم پیش خواهرمینا ک دیگه رلم رفت و من ساعت رو ب خواهرم نشون دادم بعد دامادمون گرفت دستش ک عه عقربش تکون میخوره.. نمیدونم فیکه ارزونه فلانه 😑نمیفهمم هدفش چیه واقعا از خراب کردن رلم جلوی من خواهرمم گفت کیفش چقدر پیرزنونست منم فقط گفتم من خوشم اومد و همین برام مهمه ک ب یادم بوده اونا هم دیگ هیچی نگفتن😑

الان ته دل خودم خالی شده 😑اصلا خیلی حالم بد شد با حرفاشون 

اینم بگم ک رلم کلا از این کارا بلد نیست اصلا و دستشم خالیه و من خب میدونم اینارو و درکش میکنم اما رفتار خواهرمینا واقعا ناراحتم کرد ته دلم خالی شده 😑🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه زدن سرت بگو دوست خودت بوده بی پول بود چرا معرفیش کردی الان بابت کادوهام تحقیرم کنی؟

آخه اصلا اون معرفی نکرد.. ما خودمون آشنا شدیم.. و اینکه حق ندارن تحقیر کنن جلوی من جوابشونو میدم ولی واقعا الان خیلی ناراحتم

خواهرتون و شوهرش حسودن زیااااد

یه جوری برخورد میکردی که دیگه غلط بکنن حرفی راجب پارتنرت بزنن

فدای سرت اصلا ناراحت نشو ، دست و بال پارتنرت باز بشه حتما برات بهترینش رو میخره به قول خودت مهم این بوده که به یادته...همین کافیه❤️

ديوانه‌تر از خويش كسى مى‌جستم،دستم بگرفتند و به دستم دادند🙌✨️