2777
2789
عنوان

لاغری یا خوش اندام بودن

149 بازدید | 27 پست

من خیلی میبینم دوستام چه تو مجازی چه تو محیط کار و اشناها همش دنبال لاغر شدن هستن همش دنبال رژیمن ولی به شخصه به عنوان یه مربی واقعا میبینم مسیر های اشتباهیو میرن ، اخه چرا شما باید با قد 170 مثلا 55 کیلو باشی؟ بدن خانوما نیاز به چربی داره ، تو اون وزن نه سینه میمونه براتون نه باسن بعد چون عضلاتتونم تحلیل میره تو این مدل کاهش وزن ها ، پریودیتون بهم میخوره ، ضعف عضلانی و مشکلات حرکتی میگیرید ، عصای دست پیریتون عضلاتتونه ، چرا با این مدل کاهش وزن ها خودتون رو بدبخت میکنید؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم وسواس لاغری نیست واقعا ...

مثلا من با قد 160 ، 58 کیلوام واقعا تناسب اندام ندارم و انگیزه م و اعتماد به نفس ندارم 

با اینکه 64 کیلو وزن ایده المه ولی همچنان می‌خوام لاغر کنم چون بازوهام و شکمم بشدت پر و زشته بدم میاد ....

شما عالی هستی

مررسی عزیزم😍😍

خودمم راضیم،شکم پهلو ندارم اصلا،سینه و باسننمم نسبت به وزنم برجستگی داره 

ولی هم مامانم و خواهرام هم مادر شوهرم و خواهرشوهرام میگن خیلیی لاغری و اعتماد به نفسمو میگیرن

ایوول😍باشگااه میری؟؟

نه عزیزم ارثیه مامانم ۱۰تا بچه آورد خدا بیامرزدش مثل اونم نه شکم داشت نه کمر فقط باسن و سینه من دقیقا مثل اونم موهامون لخته لخت تمیر خیلی ازش ممنونم که فقط من بهش رفتم 🥰😍