2777
2789
عنوان

لاغری یا خوش اندام بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 27 پست

خستم من قدم ۱۷۶ ولی وزنم ۸۵ عه ۹۳ بودم کسی بهم نمیگفت چاق حتی وقتی میگفتم۹۳کیلوعم کسی باور نمیکرد رژیم گرفتم توچندماه شدم ۸۵ الان هرچی میخورم همش روترازوعم میرم جلواینه ازخودم متنفرم و همچنان رژیمم و زندگیم جهنمه باوجوداینک کسی بهم نمیگه چاق

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۱۶۳قد ۶۰وزن باسن و سینه عالی ولی اصلا کمر و شکم ندارم یعنی خااالی هرکی دیده میگه معده نداری تو شک ...

دختر خوش به حالت من وزنمم رسوندم 58 بازم شکم و بازوهای زشتی دارم 

چیکار می‌کنی چیا میخوری ؟؟؟؟؟

دختر خوش به حالت من وزنمم رسوندم 58 بازم شکم و بازوهای زشتی دارم چیکار می‌کنی چیا میخوری ؟؟؟؟؟

تحرررررک خیلی دارم ها ولی ارثیه بیشتر مامانم اینجوری بود 

من خیلی تحرک دارم بعد غذا نمی‌خوابم تا صبح کار میکنم 

وسط غذا آب نمی‌خورم مگه تو گلوم گیر کنه 

[QUOTE=378374329]نه عزیزم ارثیه مامانم ۱۰تا بچه آورد خدا بیامرزدش مثل اونم نه شکم داشت نه کمر فقط با ...

مرسی عزیزم خدا رفتگان همرو بیا مرزه 

آره واقعا تنها دختری که ازش ارث برد منم کپی مامانمم اخلاق بابام دارم 🥰 ❤️ 

تحرررررک خیلی دارم ها ولی ارثیه بیشتر مامانم اینجوری بود من خیلی تحرک دارم بعد غذا نمی‌خوابم تا صبح ...

خب عزیزم واسه همونه دیگه تحرکت زیاده من فعالیت ندارم در طول روز متاسفانه ، ورزشم اصلا حوصلم نمیشه چن روزه ول میکنم ... 

خب عزیزم واسه همونه دیگه تحرکت زیاده من فعالیت ندارم در طول روز متاسفانه ، ورزشم اصلا حوصلم نمیشه چن ...

خواب هنوزم دیر نیست اراده قوی میخواد عزیز 

منم تحرکم از رو اجباره 🤣🤣🤣

عزیز، من 160 قدمه،53 وزنم،همه بهم میگن لاغر شدی،میگن اضاف کن ولی خودم خوشم میاد،نظر شما چیه؟؟ الان ق ...

باید نسبت عضله و چربی سنجیده بشه ، ممکنه یه نفر با این مشخصات وزنش کاملا مناسب باشه بخاطر درصد عضلات بدنش ولی یه نفر دیگه عضلاتش تحلیل رفته باشه و تو همین وزن چربیشم زیاد باشه ، بهش میگن اسکینی فت ، ولی در هر حال این وزن و قد تو رنج مناسبه

خستم من قدم ۱۷۶ ولی وزنم ۸۵ عه ۹۳ بودم کسی بهم نمیگفت چاق حتی وقتی میگفتم۹۳کیلوعم کسی باور نمیکرد رژ ...

این دیگه میشه وسواس فکری ، اگه میتونی برو باشگاه ، هم روحیتو بهتر میکنه هم نسبت چربی به عضلاتتو بهبود میده ، وزن فقط یه عدده ، تو اینه تغییراتتو ببین بهتر راهنماییت میکنه