2777
2789
عنوان

شما جای من بودین چیکار میکردین

227 بازدید | 17 پست

شوهرم شماره بابای بیچارمو مسدود کرده نمیدونم چیکار کنم بابام یه مشکل دادگاهی داشت قبلا شوهرم کنارش کمک میکرد و دنبال کارش بود ولی کار حل نشده بود الان  بابام دنبال کارشه اون روز یه شماره پرونده میخواست قبلا شوهرم نوشته بود بهش زنگ زد برنداشت دیدم گوشیش زنگ خورد گفتم کی بود گف دوستم بود بعد بابام به من زنگ زد فهمیدم بابام بوده میگه من نمیخوام یه قدم برا بابات بردارم 

گفتم بر ندار کاری نکن ولی حداقل به من دروغ نگو تلفنشو جواب بده کلی دعوا کردم باهاش

بعد اون روز دیدم شماره بابامو مسدود کرده بیشعور

خیلی ناراحتم بیچاره بابام بنظرتون چیکار کنم از دست این بی چشم و رو

خب که چی مثلا ! 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی وقته کردم

افرین عزیز دلم اصلا غصه شو نخور ک باباتو بلاک کرده بره گمشه... منم مثل تو.. البته کل خانواده شوهرمو پاشونو بریدم. چند سالاه

من خر تنهای شهرم با شرکم من قهر قهرم... 

افرین عزیز دلم اصلا غصه شو نخور ک باباتو بلاک کرده بره گمشه... منم مثل تو.. البته کل خانواده شوهرمو ...

خوش بحالت این نمیزاره ببرم بهم میگه شام دعواشون کن آخر ماه

خب که چی مثلا ! 

حالا به من میگه خانواده منو شام دعوت کن منم نمیخوام حتی ببینمشون اون بابای منم مسدود کنه من اونارو ش ...

ترررررر

بگو چشم دیگه چی تو پدر منو مسدود میکنی بعد من جلو ننه بابات دولا راست شم

خوش بحالت این نمیزاره ببرم بهم میگه شام دعواشون کن آخر ماه

من دعوا راه انداختم نمیدونی این خواهر شوهر خراب من چه دعوایی راه انداخت تو خونه من تا طلاق پیش رفتیم شوهرم منو زد من اونو