2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا من بچه بودم خورشید گرفتگی هم تو کوچمون دیدم 

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

آره می بینم ، این یه اتفاق نادر هست 

فقط شنیدم اگر باردار باشی ، از زمانی که شروع میشه تا پایانش دست به شکم نزنی که روی بچه ماه گرفتگی نیوفته ، حالا نمی دونم چقدر دقیق هست🤷‍♀️

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

حالا این همه میگن خسوف خونی خسوف خونی بری نگاه آسمون کنی هیچی نمیبینی مثل اون ماه توتفرنگی که اصلا م ...

چرا من دیدم واقعا صورتی بود 

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

بله خورشید گرفتگی خیلی ضرر داره

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

راسته میگن امشب آرزو کنی بر آورده میشه؟

باید به ماه نگاه کنی آرزو کنی؟

من که هم خیال خودم و استرسم راحت کنم نگاه نمیکنم چون از فردا اینستا پر میشه دیگ همه ازش میزارن

چون هرکی‌ ی چی میگه معلوم نی کدوم باور کنیم