2777
2789

شوهرم بعد از کلی خیانت و فحاشی و‌کتک زدن ((کتک ها بیشتر این اواخر بود )بارها قهر کردم و مهریه اجرا گذاشتم اما دوباره سرزندگی برگشتم گفتم درست میشه 😔در کنار این ها روزهای خوبی داشتیم خسیس نبود و هر وقت ازش کاری میخواستم در حد توانش برای خانواده ام انجام میداد اما امان امان از اینکه نمیتونست متعهد باشه با خیانت هاش دلم رو بدجور میشکست خیلی دوست داشتم مادر باشم تجربه ی اینکه بچه ی خودم رو بغل بگیرم خیلی واسم شیرین بود اما خدا دعاهام رو شنید ((همیشه میگفتم خدایا اگر این مرد نمیخواد درست شه و همینطور به خیانت هاش ادامه بده بهم بچه نده نزار پای ی نفر بیگناه این وسط باز شه ))فقط ی بار تو این ۱۲ سال باردار شدم که دیگه تو ۱۲ هفته گی قلبش نزد و خدا نخواست به این زندگی داغون پا بزاره 

بخدا خودم خیلی اهل زندگی و مدارا بودم با نداریش ساختم  کل طلاهای خودم مربوط به مجردی بود و طلاهای عروسی رو کلا ازم فروخت هیچی برام نداشت الانم میگه اگر طلاق میخوای من هیچی ندارم همینجوری دست خالی جداشو برو  حلالش نمیکنم همین الانم اصلا خودش رو‌مقصر نمی‌دونه و میگه خداروشکر سر هست من هیچ گناهی مرتکب نشدم بچه ها جالبه چند ساله مسجد میره کلی نذر و خرج میکنه برای نذری های مسجد نماز میخونه و اهل دعا و راز و نیایش هست اما در کنارش جالبه بهم خیانت میکنه و وقتی بروش میارم اصلا گردن نمیگیره و کارمون به فحاشی و کتک کاری میرسه الان اومدم خونه ی مادرم فقط از خدا میخوام بابت این مدت زندگیم و عمر و جوانیم که هدر شد پای این ظالم خداوند دل شکسته ام رو ببینه و حقم رو از این ظالم بگیره 

چززی که میدونم اینه که خدا ادمهای مظلوم یا ضعیف رو دوس نداره

همیشه کسایی که زرنگ و باوسیاست و ....موفق تر میشن حالا هرچقدرم که بقیه رو اذیت کنن مهم نیس 

چون خدا دوسشون داره که از تواناییشون استفاده میکنن

همیشه میگن مظلوم نباش تا ظالم پیدا نشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودت حقت و بگیر مهریه ات و بگیر طلا یا هرچی داری و بگیر بعد این همه سال باید یه ماشینی چیزی برات می‌ ...

هیچی بخدا ی مقدار ارثیه داشتم برای اونم نقشه کشیده بود طلاها و پولایی که برای مجردیم بود رو‌هم از چنگم درآورد (چون خودم شاغل بودم ی مقدار پس انداز و طلا داشتم )بی آبرو هست میگه اگر توافقی طلاق نگیری میام آبرو خودتو و خانواده ات رو میبرم میشناسمش میکنه 

هیچی بخدا ی مقدار ارثیه داشتم برای اونم نقشه کشیده بود طلاها و پولایی که برای مجردیم بود رو‌هم از چن ...

واای چقدر عوضی من خیلی صبورم اما یکی باهام اینطوری کنه به خدا که بی ابرونر از خودش میشم قبل اون تو برو ابروش و ببر 

دیگه چیزی از دست دادن که نداری

گه خورده پس اندازت و برداشته برو یه وکیل خوب بگیر اگر پول داشته باشه مهریه حقته 

همین امروز عصبانیش کن از حرفاش ویس و فیلم بگیر تو دادگاه برعلیه اش استفاده کن

باید مدرک جمع کنی این مردا تا مدرک جمع کنی فقط شکاکیتو یا چیزی که میدونیو با مدرک ثابت نکنی زیر بار ...

ترسو بودم خیلی ترسو خیلی اذیت میشدم چیزی ازش میدیدم کتک میزد کبود می‌شد خریت کردم نرفتم پزشکی قانونی همه ی مشکلات بخاطر بی عرضه گی خودمه 😔🥲🥲🥲

ترسو بودم خیلی ترسو خیلی اذیت میشدم چیزی ازش میدیدم کتک میزد کبود می‌شد خریت کردم نرفتم پزشکی قانونی ...

بخاطر همون خیانتاش که راحت باشه کتک میزده که عداب وجدان نگیره کثافته .تلفنشو برمیداشتی شماره همه اونارو برمیداشنی ببین بیشتر با کدوم وارد رابطه شده بود زنگ میزدی فش میدادی شات میگرفتی تموم ..مردا اشغالن قدر زن پاکو نمیدونن 

آره از این میسوزم عمرم و‌جوانیم تباه شد 😭

نه ناراحت نشو خدا رو میشناسم بد تنبیه ش میکنه ..درد خیانت سخته ولی سخت تر از اون اینه تو اون دایره ای که طدف داره خیانت میکنه چند سال وایسی به چه کنم چه کنم .ذات مردا همینه کمشون اهل خیانت نیست .