2777
2789
عنوان

مادربزرگ شدن چه حسی داره

407 بازدید | 42 پست

پسرم حدود یکسال ونیمه ازدواج کرده. شرایط بچه دارشدن نداشتن.. هردوشون درس میخونن.. خدا خواسته ست  من هنوز شوکه ام. حس میکنم  پیر شدم... بیاین دلدلریم بدین پیر نشدم... 😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادربزرگم مادربزرگای قدیم😅 الان باید کلی ذوق کنی چه ربطی به سن داره

اره والا.. هنوز حسی ندلرم نسبت به مادربزرگ شدن.. اما بچه رو دوست دارم.. چی صدام بزنه خوبه..

خدا حفظش کنه 😍مبارکه اولا مادربزرگ نه مادرجون 🥰اینقدر مامان جون جوان داریم فکر کنم حس خوبی باشه

اره.. هنوز جوونم.. زود ازدواج کردم.. خدایا چقدر زود عمر میگذره

اجبار نکنین اگ شرایط مالی ندارن بچه دار بشن

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

مبارک باشه😁عروس و پسرتون چند سالشونه

تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚 کسی که میره نونوایی بخاطر شاطر نیست بخاطر نونشه، اینو دوبار بخون چون من راجع به شاطر و نون حرف نمیزنم 🫡