2777
2789
عنوان

ناباروري همسرم و اسپرم اهدايي و iui

| مشاهده متن کامل بحث + 5378 بازدید | 252 پست

انشااله که باردارباشی.ماهم مشکل شماداشتیم خودمم کلی مشکل داشتم ولی بدون درمان یا راهی خودم طبیعی باردارشدم.البته هفت سال طول کشید.نظر همسرم این بود که هروقت خدا صلاح بدونه خودمون بچه دار میشیم و همین هم شد

پدرم ،برادرم جایگاهتون بهشت😭برای شادی روحشون صلوات🌹
بچه گرفتن توي كشوري كه من هستم خيلي خيلي زمان بر هست چون به بچه خيلي اهميت ميدن.واقعا نميدونم..اما ا ...

پس بچه ات انگلیسی میشه.

پدرم ،برادرم جایگاهتون بهشت😭برای شادی روحشون صلوات🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خیلی متاسف شدم  ولی کاش بجای اسپرم اهدایی یه بچه رو به سرپرستی میگرفتین میفهمم شوهرتون چ ...

چقدر حس بد توی پیامتون بود

کاش بجای اینهمه ابراز احساسات یکم احاساستتون رو پیش خودتون نگه میداشتین

و خدا هست ....
مسلمان نیستن و خارج از کشورن گفته بود که این چیزا اهمیت نداره براشون منم دارم بجاش جواب میدم 🤣🤣🤣

😂😂😂

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

اونجا که میگه روزی زنی را نخواستی که دنیا را بدون تو نمیخواست بخدا اشکم در اومد🥺

عززززییییزم غصه نخورر اونا راحت زندگیشونو میکنن ما غصشونو بخوریم؟ 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

داریم

بله تو بعصی مراکز به صورت قانونی انجام میشه

اصلا انگار هر مرکزی قانونای خودش رو داره

همونجور که تو بعضی مراکز برا اهدای تخمک هم میگن فقط شخص مطلقه یا بیوه

و حتی برای رحم اجاره از هم همین رو میگن

ولی تو بعضی مراکز هم برای اهدا هم رحم اجاره ای هیچ محدودیتی نیست و فرد متاهل هم میتونه این کار رو انجام بده

من کاسه صبرم ، این کاسه لبریزه
۲۸۰ میلیون

سال 96 اون کامنت رو گذاشته

ببخشید من یه سوال دارم ... من تخمک اهدایی شنیده بودم ولی اسپرم اهدایی نه ... برای تخمک اهدایی هم شنی ...

کی گفته صیغه میخونن؟!

مگه قراره بینشون اتفاقی بیفته که صیغه بخونن

همش از طریق ازمایشگاه هست حتی همو گاهی نمیبینن

و خدا هست ....
عززززییییزم غصه نخورر اونا راحت زندگیشونو میکنن ما غصشونو بخوریم؟ 

آره والا😑😕 دلم واسه خودم سوخت...

لطفا کاربران آقا پست های منو لایک و ریپلای نکنن تو هیچ پستی. درخواست دوستی هم پذیرفته نمیشود