2777
2789
عنوان

ناباروري همسرم و اسپرم اهدايي و iui

| مشاهده متن کامل بحث + 5378 بازدید | 252 پست
حداقل جنین اهدایی می‌گرفتین آخه حلاله اون نطفه؟ 

اره حلاله

من یه دختر شمالییم😎 که از بچگی یاد گرفتم که برا هدفم بجنگم😎تا بهترین ها سهم من بشه😎 یاد گرفتم به خودم احترام بزارم تا بقیه بهم احترام بزارن😎 رشته ورزشی مورد علاقم تکواندوعه😎 روحیه جنگندگی رو دوست داشتم و دارم😎برا خواسته هام میجنگم تا به دستشون بیارم😎من هدف کمک به شماست اگه حرفی زدم ناراحت شدین از همینجا میگم معذرت میخوام 💫شاید تویی که الان داری این امضا رو میخونی من دیگه زنده نباشم برام از خداوند طلب بخشش کن♥️آقایون اعتراض کردنند چرا اسم همه خمیر دندون ها زنونه؟؟ آخه تا ژاله و نيلو هست تو میای غلام نعنایی بزنی؟؟؟🙄🤪🥴

خدا خودش کمکتون کنه به حق حضرت زهرا

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از سال ۹۸ تا الان تاپیک نزده

انشالله که سلامت باشه ولی نمیدونم چرا یاد مامان ترنم و می می نازو افتادم😭😭😭😭😭

من یه دختر شمالییم😎 که از بچگی یاد گرفتم که برا هدفم بجنگم😎تا بهترین ها سهم من بشه😎 یاد گرفتم به خودم احترام بزارم تا بقیه بهم احترام بزارن😎 رشته ورزشی مورد علاقم تکواندوعه😎 روحیه جنگندگی رو دوست داشتم و دارم😎برا خواسته هام میجنگم تا به دستشون بیارم😎من هدف کمک به شماست اگه حرفی زدم ناراحت شدین از همینجا میگم معذرت میخوام 💫شاید تویی که الان داری این امضا رو میخونی من دیگه زنده نباشم برام از خداوند طلب بخشش کن♥️آقایون اعتراض کردنند چرا اسم همه خمیر دندون ها زنونه؟؟ آخه تا ژاله و نيلو هست تو میای غلام نعنایی بزنی؟؟؟🙄🤪🥴
بچه گرفتن توي كشوري كه من هستم خيلي خيلي زمان بر هست چون به بچه خيلي اهميت ميدن.واقعا نميدونم..اما ا ...

اخه من دارم تاپیکتونو میخونم تعجب میکنم از اسپرم اهدایی چون توی ایران فکر کنم نمیشه از نظر دینی و.. تخمک اهدایی و رحم اجاره ای هم انگار صیغه میخونن یه همچین چیزی ولی اسپر مرد نامحرم و.. توی ایران ممکن نیست

انشالله که نتیجه بگیرید و سالم بدنیا بیاد♥️

امضات 🥺😭

کجاش 🤦🏻‍♀️

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

کجاش 🤦🏻‍♀️

اونجا که میگه روزی زنی را نخواستی که دنیا را بدون تو نمیخواست بخدا اشکم در اومد🥺

لطفا کاربران آقا پست های منو لایک و ریپلای نکنن تو هیچ پستی. درخواست دوستی هم پذیرفته نمیشود   
بچه گرفتن توي كشوري كه من هستم خيلي خيلي زمان بر هست چون به بچه خيلي اهميت ميدن.واقعا نميدونم..اما ا ...

حس مادری رو درک میکنی اینجوری.خیلی لذت بخشه.نصفشم خودتی خب.ولی سرپرستی این حس رو نداره