2777
2789
عنوان

ناباروري همسرم و اسپرم اهدايي و iui

| مشاهده متن کامل بحث + 5378 بازدید | 252 پست
حداقل جنین اهدایی می‌گرفتین آخه حلاله اون نطفه؟ 

اره حلاله

من یه دختر شمالییم😎 که از بچگی یاد گرفتم که برا هدفم بجنگم😎تا بهترین ها سهم من بشه😎 یاد گرفتم به خودم احترام بزارم تا بقیه بهم احترام بزارن😎 رشته ورزشی مورد علاقم تکواندوعه😎 روحیه جنگندگی رو دوست داشتم و دارم😎برا خواسته هام میجنگم تا به دستشون بیارم😎من هدف کمک به شماست اگه حرفی زدم ناراحت شدین از همینجا میگم معذرت میخوام 💫شاید تویی که الان داری این امضا رو میخونی من دیگه زنده نباشم برام از خداوند طلب بخشش کن♥️آقایون اعتراض کردنند چرا اسم همه خمیر دندون ها زنونه؟؟ آخه تا ژاله و نيلو هست تو میای غلام نعنایی بزنی؟؟؟🙄🤪🥴

خدا خودش کمکتون کنه به حق حضرت زهرا

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از سال ۹۸ تا الان تاپیک نزده

انشالله که سلامت باشه ولی نمیدونم چرا یاد مامان ترنم و می می نازو افتادم😭😭😭😭😭

من یه دختر شمالییم😎 که از بچگی یاد گرفتم که برا هدفم بجنگم😎تا بهترین ها سهم من بشه😎 یاد گرفتم به خودم احترام بزارم تا بقیه بهم احترام بزارن😎 رشته ورزشی مورد علاقم تکواندوعه😎 روحیه جنگندگی رو دوست داشتم و دارم😎برا خواسته هام میجنگم تا به دستشون بیارم😎من هدف کمک به شماست اگه حرفی زدم ناراحت شدین از همینجا میگم معذرت میخوام 💫شاید تویی که الان داری این امضا رو میخونی من دیگه زنده نباشم برام از خداوند طلب بخشش کن♥️آقایون اعتراض کردنند چرا اسم همه خمیر دندون ها زنونه؟؟ آخه تا ژاله و نيلو هست تو میای غلام نعنایی بزنی؟؟؟🙄🤪🥴
بچه گرفتن توي كشوري كه من هستم خيلي خيلي زمان بر هست چون به بچه خيلي اهميت ميدن.واقعا نميدونم..اما ا ...

اخه من دارم تاپیکتونو میخونم تعجب میکنم از اسپرم اهدایی چون توی ایران فکر کنم نمیشه از نظر دینی و.. تخمک اهدایی و رحم اجاره ای هم انگار صیغه میخونن یه همچین چیزی ولی اسپر مرد نامحرم و.. توی ایران ممکن نیست

انشالله که نتیجه بگیرید و سالم بدنیا بیاد♥️

امضات 🥺😭

کجاش 🤦🏻‍♀️

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

کجاش 🤦🏻‍♀️

اونجا که میگه روزی زنی را نخواستی که دنیا را بدون تو نمیخواست بخدا اشکم در اومد🥺

لطفا کاربران آقا پست های منو لایک و ریپلای نکنن تو هیچ پستی. درخواست دوستی هم پذیرفته نمیشود   
بچه گرفتن توي كشوري كه من هستم خيلي خيلي زمان بر هست چون به بچه خيلي اهميت ميدن.واقعا نميدونم..اما ا ...

حس مادری رو درک میکنی اینجوری.خیلی لذت بخشه.نصفشم خودتی خب.ولی سرپرستی این حس رو نداره