سلام.ميخواستم بگم واسه من و همسرم دعا كنيد .همسرم نابارور هست و من ٤ روز پيش iuiكردم به وسيله اسپرم اهدايي.شخص رو نميشناختم فقط مشخصات رو ميدونستم.شوهرم اين مدت خيلي اذيت شد،خيلي روزها با هم گريه كرديم،اما خودش قبول كرد كه از اسپرم اهدايي استفاده كنيم...چون گفت توي وجود تو رشد ميكنه پس بچه ما هست ..ميخواستم بگم واسمون دعا كنيد تا دوباره اون شادي و انگيزه به زندگي من و همسرم برگرده.هيچ علامت خاصي ندارم بعد از iui ,دارو هم نخوردم اصلا ..فقط اميدم به خدا هست..و ما ٢ بار ديگه ميتونيم از اين اسپرم استفاده كنيم.و هزينه رو پرداخت كرديم.ايا كسي ديگه اي وبدعمه از اسپرم اهدايي استفاده كرده باشه؟
عزیزم خیلی کار خوبی کردین .اصلا به نظرات منفی توجه نکن هر کی از دریچه نگاه خودش به این قضیه نگاه میکنه . شوهرت و شما انقدر رابطت اتون قشنگ و قوی هست که با همه مشکلات تصمیم گرفتین با هم بمونین ..همین که این بچه نصفی از وجود خود شماست و از روز اول با همسرتون و در اغوش اون بزرگ میشه بچه شماست . معلومه شوهرتون خیلی بهتون علاقه داره و انقدر تعصب و غیرت داره که خونوادشو عشقشوحفظ کنه. امیدوارم به سلامتی بگذره این دوران.
عزیزم خیلی کار خوبی کردین .اصلا به نظرات منفی توجه نکن هر کی از دریچه نگاه خودش به این قضیه نگاه میک ...
مرسي عزيزم شما لطف داريد.بله ما واقعا زندگي پر از عشق رو تجربه كرديم و خوشحال ميشيم اون بچه زندگي ما رو شادتر كنه..اما ممنون از حرفاي قشنگت😘😘منم بهترين ها رو واست ارزو ميكنم
ببخشید من یه سوال دارم ... من تخمک اهدایی شنیده بودم ولی اسپرم اهدایی نه ... برای تخمک اهدایی هم شنیدم که باید بین زن و مرد صیغه خونده بشه و بعد اون تخمک لقاح یافته به بدن مادر نابارور تزریق بشه ... حالا اگه اسپرم اهدایی هست یعنی پدر بچه کسه دیگه ایه و طبق اسلام اید صیغه خونده شه ولی زن اگه بخواد با یه مرد دیگه صیغه بخونه باید از همسر خودش جدا بشه ..... این الان چجوری میشه؟
سلام عزیزم ان شاالله همین بار اول بگیره و شادی تو زندگیت موج بزنه.منشوهرم آزواسپزم مطلق یکبار با اهدایی میکرو کردم ولی نتیجه نگرفتم.اما العان یه دختر ناز دارم که 35 روز پاگذاشته تو زندگیمون
امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️