2777
2789
عنوان

سرگیجه در بارداری

326 بازدید | 29 پست

سلام بزرگواران.

من الان ۳۱ هفته و ۲ روزم و امروز یهو سرگیجه نسبتا شدید گرفتم دکتر رفتم که گفت به خاطر  تکون خوردن مایع گوش میانی هستش حالا میخواستم بدونم کسی همچین تجربه ای رو داشته؟

البته خودم احساس میکنم به خاطر کمبود استراحت و کمبود خواب این‌طور شدم و بعد از چند ساعت خوابیدن خداروشکر نسبتا خوب شدم.

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

من هر وقت کم خواب بشم سرگیجه میگیرم 

نگران نباشید استراحت کنید 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

من هر وقت کم خواب بشم سرگیجه میگیرم نگران نباشید استراحت کنید

ممنونم.اره خودمم احساس میکنم به خاطر کمبود خوابم باشه.

الانم میخوام بخوابم خوابم نمیبره😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم.اره خودمم احساس میکنم به خاطر کمبود خوابم باشه.الانم میخوام بخوابم خوابم نمیبره😢

به هیچی فکر نکن گوشی رو بذار کنار و راحت بخواب مامانی 👶🏻❤️

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

به هیچی فکر نکن گوشی رو بذار کنار و راحت بخواب مامانی 👶🏻❤️

چشم عزیزم.درست میگید😍ممنون از مهربونیتون🌸

چشم عزیزم.درست میگید😍ممنون از مهربونیتون🌸

من در خدمتم 

بازم اگر احتیاج به صحبت دارید کنارتون باشم تا هروقت که لازمه

من در خدمتم بازم اگر احتیاج به صحبت دارید کنارتون باشم تا هروقت که لازمه

مممنونم از محبتتون.واقعا اروم شدم الحمدلله.

ان شاءالله بهترینها رو خدا روزیتون کنه🌸

مممنونم از محبتتون.واقعا اروم شدم الحمدلله.ان شاءالله بهترینها رو خدا روزیتون کنه🌸

مممنونم از دعای قشنگتون 

در پناه خدای مهربون باشید ❤️🥰🌱

نه اصلا فقط کمرم اونم وقتی راه میرم یا روش میخوابم درد میگیره لکه بینی ندارم خوب خوبم فقط کمرم

دیروز با خدا دعوا کرده بودم ازش ناراحت بودم صبحی پاشدم ازش معذرت خواستم باورت میشه دردم آروم شد ولی باز عصری گرفتم😭

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

نه اصلا فقط کمرم اونم وقتی راه میرم یا روش میخوابم درد میگیره لکه بینی ندارم خوب خوبم فقط کمرمدیروز ...

خداروشکر که دلت درد نمیکنه عزیزم طبیعیه گلم.

من هم سر دخترم هم سر این بارداریم خیلی کمر درد داشتم.

آروم باش و فقط دراز بکش و تو حالتی باش که دردت کم میشه.

سویق گندم و سویق جو از هرکدوم یه ق غ تو یه لیوان شیر با یه ق عسل بریز بخور هرروز یه لیوان تا دو هفته خیلی خوبه من خودم میخوردم.

خداروشکر که دلت درد نمیکنه عزیزم طبیعیه گلم.من هم سر دخترم هم سر این بارداریم خیلی کمر درد داشتم.آرو ...

هیچ کدوم رو ندارم🤦🥲

میشه درخواست دوستیمو قبول کنی میدونم دیشب حرفام ناراحتت کرد ولی دلم ازشون پر بود خیلی 😭

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

هیچ کدوم رو ندارم🤦🥲میشه درخواست دوستیمو قبول کنی میدونم دیشب حرفام ناراحتت کرد ولی دلم ازشون پر بو ...

این چه حرفیه خدا میبخشه من چیکاره ام که خدای نکرده قضاوتت کنم خداروشکر که خودت متوجه شدی و پشیمونی.

حتما عزیزم باعث خوشحالیم.

این چه حرفیه خدا میبخشه من چیکاره ام که خدای نکرده قضاوتت کنم خداروشکر که خودت متوجه شدی و پشیمونی.ح ...

ممنونم🩵🫂

1
5
10
15
20
25
30
35
40