2777
2789
عنوان

مرد همسایمون بهم فحش داد

1033 بازدید | 50 پست

من بلد نیستم ماشین رو بیارم داخل حیاط

جلو درب حیاط خونه خودمون پارک می‌کنم تا غروب یا شب شوهرم بیاره داخل

یبار زن همسایه‌ روبروییمون پیام داد ک ماشین رو روبروی در ما پارک نکن و جلو در خونه خودتون پارک کن

منم گفتم ممنون ک گفتی و...

عصری بیرون رفته بودم و بعد ماشین رو نزدددیک دیوار پارک کردم و حواسم نبود ک روبرو در خونه اونهاست

امشب تو حیاط بودم لباسا رو جمع می‌کردم ک صدا دربشونو شنیدم ک داره باز یا بسته میشه(احتمال زیاااد درب اونها بود چون اونهان ک درب از اون برقیا دارن)

دیدم یهو صدا فحش میاد، فحش بدددددد:

ر.....دم ب گور خودت و بابات با طرز ماشین پارک کردنت

دوبار اینو گفت!!!!!!

خیلی ناراحت شدم

گفتم چقد بد ک بعضیا به راحتی فحش میارن رو زبونشون و نمیدونن چ اثری داره رو طرف مقابل....

پدر من در قید حیاط هستن و این آقا اینجور فحش داد!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب یادبگیر مگه چقدرکار داره

مردم اعصاب نمونده براشون مخصوصا یک عده که اصلا مراقب دهنشون هم نیست

تمدن ایرانی و زبان پارسی🏛، شاخاب پارس🌊، ملی گرایی و کوروش هاستایی🗻، ایران پرستی و دشمن ستیزی⚔️، نیایش مزدا(خدا) و دوری از اهریمن گرایی🔱، شب چله ها زنده داری و نوروز ها خوشحالی🎆، چهارشنبه سوری ها دور آتش رقصیدن و 7 آبان ها افتخار هر ایرانی🎇، سپندارمذگان ها دلبری ❣️و سالروز اسارت جهانشاه ها سوگواری🖤                                                          ☆این است هویت یک ایرانی☆                                                                                                   حال تو یا هویت داری یا که بی نام و نشانی                                                                                       از هر تاریخ و تمدن باستانی یا واژه نامه و اسامی پارسی  سوالی داشتید در خدمتم 💙

حرفش بدبوده ولی توروخدا تو دم حیاط همسایه پارک نکنید 

ما هم همین داستان رو داریم هرچی هم تذکر میدیم فایده نداره مجبور میشیم بجا پارکینگ بزاریم ماشینمون بیرون بمونه 

❌لطفا درخواست دوستی ارسال نکنید ❌

یاد بگیر ببریش تو حیاط

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱