2777
2789
عنوان

حامله گی

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 22 پست
سر کار میرم اصلا امادگی بچه دار شدن نداشتم ناخواسته شد بچه اولمم هست نمیدونم چرا اینطوریم 😣

اینا گذراست به خودت سخت نگیر بابا 

همینطوری نمیمونه حست

جراحت جایی است که روشنایی وارد میشود               مولوی
امیدوارم 🙈🙈😍 دخمل دوس داری ؟

آره . 

عکس بزاریا ازش...

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سر کار میرم اصلا امادگی بچه دار شدن نداشتم ناخواسته شد بچه اولمم هست نمیدونم چرا اینطوریم 😣

کاملا میفهمم چی میگی.چون مثه توام.یسریام مثه من و شما بچه نمیخوان.ولی الان ک پیش اومده.بنظرم برو پیش مشاور ک بهت آمادگی بده برا مادر شدن.

هرکی ریپلی منفی کنه بدجوری جوابشو میدم!من دیگه جیدای سابق نیستم.اینجام نی نیسایته سابق نیست!💔
کاملا میفهمم چی میگی.چون مثه توام.یسریام مثه من و شما بچه نمیخوان.ولی الان ک پیش اومده.بنظرم برو پیش ...

اره باید برم حتما اینطوری اصلا از دوران حامله گی لذتی نمیبرم همش به چشم یه چیز دستو پا گیر نگاه میکنم بهش 

اره باید برم حتما اینطوری اصلا از دوران حامله گی لذتی نمیبرم همش به چشم یه چیز دستو پا گیر نگاه میکن ...

پس حتما برو عزیزم.ایشالا بزودی مهرش ب دلت بیوفته

هرکی ریپلی منفی کنه بدجوری جوابشو میدم!من دیگه جیدای سابق نیستم.اینجام نی نیسایته سابق نیست!💔
مرسی عزیزم خدا کنه منم حداقل بعد به دنیا امدنش حسی پیدا کنم 

حتما پیدا میکنی ۱۰۰ درصد

چشم بر هم زدنی مرد کوچک من بزرگمردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش باید سربالا کنم