2777
2789

مثلا برای کارای طلاق یا حرفای طلاق یا هر چی کلا فکر میکنم یک مرد غریبه هست و حس اضطراب میگیریتم و فکر میکنم یک آدم مزاحمه مثل آدم غریبه دلیل این حسم چیه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب ببین...آدما می‌افته سر لج...بخاطر تاثیرات منفی ک مستقیم یا غیر مستقیم از این رابطه گرفتی...امیدوارم تصمیم درستی باشه و بعدا پشیمون نشی....چون خیلیا رو دیدم بعدا پشیمون شدن و فهمیدن ک مشکلاتشان اونقدر حاد نبوده فقط بلد نبودن...خیلیا هم تصمیمشون درست بوده و بعدا انتخاب بهتری براشون پیش اومده

تبریک میگم تونستی ازش دل بکنی بعضی  خانما میان تاپیک میزنن ک شوهر سابقم را دیدم ناراحت شدم هنوز دوسش دارم یا در آستانه جدایی ن تاپیک میزنن چچوری تصور کنم شوهرم بره زن جدید بگیره