2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ برنج خارجی طعم برنج ایرانی رو نداره

درسته ولی چند وقت پیش نیم کیلویی همینجوری خریده بودم  واقعا خوش طعم‌بود دوباره خواستم بگیرم فروشنده گفت نمیدونم کدوم مارکو برداشته بودین ولی واقعا با برنج ایرانی مو نمیزد خیلی خوش طعم بود 

اره ما فقط پاکستانی مصرف میکنیم تا حالا ایرانی مصرف نکردیم والا

خودتون چه مارکی می گیرین قدیما ملحم اصل عالی بود ولی من کلا چون مصرف برنجم خیلی کمه ایرانی همیشه میگرفتم ولی الان یکهو دوبرابر شده تو این دوماه اصلا مقرون به صرفه نیست

مصرف کردین؟ چون اکثرا بی مزه هستن

برنج خارجی تو بازار ایران همشون تجاری هستن و زود برداشت برنج معطر نیاز صرف کاره واسه وارد کننده صرف اقتصادی نداره

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*