2777
2789
عنوان

ازدواج با مرد مطلقه بچه دار

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 48 پست
اگه آقا پولداره و تو نازونعمت ورفاه زندگی میکنی شاید بیرزه

اقاهه متوسط هست شغلش خوبه ولی اونطوری نیست که مهریه بالا بزنه یا ... نهایتا ۱۴ سکه بدون هیچ حق حقوقی دیگه

گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به ظاهر با مادرش ولی خیلی پیش پدرش هم میاد

هر لحظه ممکنه اون دختر واسه زندگی بیاد پیش پدرش 

و هیچکس هم نمیتونه بهش بگه نه، حتی خود پدرش

اینطوری زندگی خیلی سخته

مخصوصا دختر روحیه حساسی داره‌ . و در هر صورت همسرِ پدرش رو نمیتونه جایگزین مادرش ببینه واسش سخته. و ممکنه واکنش داشته باشه 

البته همیشه اینطوری نیست

ولی خب خیلیا اینطوری هستن 

و اگه شخصی با این شرایط ازدواج کنه باید همون اول تمام احتمالات رو در نظر بگیره و بعدا دیگه به هر چیزی اعتراض نکنه

ببین اون بچه میشه افت زندگیت .خواهر من همینجوری ازدواج کرد الان یک ساله اون بچه انقدر اذیتش کرده خواهرم از خدا مرگ می خواد 

خدا جون منو به خواسته قلبیم برسون قربونت برم❤️❤️❤️

هر لحظه ممکنه اون دختر واسه زندگی بیاد پیش پدرش و هیچکس هم نمیتونه بهش بگه نه، حتی خود پدرشاینطوری ز ...

درسته عزیزم 

اگر دختری و تا حالا ازدواج نکردی، اینکارو نکن.

این ازدواج ریسکش بالاست، تفاوت هاتون زیاده.

خصوصا ک مهریه پایین و بی هیچ حق و حقوقی.

من خودم طلاق گرفتم و بچه ندارم ولی زن کسی ک بچه داشته باشه نمیشم، خصوصا اگر خانمش طلاق گرفته باشه.

اره مجردم

پس این ریسکو نکن

سخته واقعا

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
ببین اون بچه میشه افت زندگیت .خواهر من همینجوری ازدواج کرد الان یک ساله اون بچه انقدر اذیتش کرده خوا ...

جدی میگی اون بچه چند سالشه ؟ چطور خواهرت رو اذیت میکنه

اره مجردم

اصلا ازدواج نکردی؟چون اون دختر هم بچه نیس براش مادری کنی که،ولی وقتی آقا وقتشو برا دخترش بزاره یاخریدو ....شاید حسودی کنی،بستگی داره باید صبور باشی قبول کنی که وارد رابطه دخترو پدرنشی حسود نباشی تحمل کنی،اگه ظرفیتشو داری بسم الله وگرنه دق میکنی،چون خودت بهتر از ما از خودت شناخت داری