2777
2789

دخترخالم

همه چی و ایده آل تعریف میکنه برای من

مثلا خالم زنگ میرنه میگه: رفتیم بیرون ماشین خراب شد

وایسادم اونجا پام درد گرفت یکم رفتیم اون ور سرد بود ب گشتیم

حالا ببین دخترخالم چطوری تعریف میکنه،

(خراب شدن ماشین و که اصلا نمیگه) میگه رفتیم بیروووون، یه تپه سرسبز بود با مامانم رفتیم، فلان چیز و از کوه چیدیم، خیلی خوش گذشت😐

(درحالی که من همیشه خوب و بد مسئله رو باهم میگم،

همیشه خیرخواهشم، هیچ وقت بهش حسودی نکردم)

الان دیروز یه مراسمی بود تو خونشون من نشد برم

پیام داده جات خالیییی زدیم رقصیدیممم خوش گذشت

مامانم میگه:

باند نداشتن، شارژ اسپیکرش تموم شده بود، تلوزیون و باز کردن صداش کم بود، همه میگفتن یه باند اجاره میکردین

دخترخالم خودشم خشکش زده بود هی میدویید این ور اون ور درستش کنه

منم به دخترخالم گفتم: آخه مامانم میگه اسپیکر شارژ نداشت قر تو کمرمون موند

برگشت گفت: خب شارژش تموم شد تلوزیون و باز کردیم

شاید به خاله خوش نگذشته😐

بارها پیش اومده این طوری رفتار کرده،چشه این😐

تازه نیومدم، با یه کاربری دیگه تعلیقم...

مثبت می بینه همه چیزو

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نیمه پر رو میبینه

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

داره دروغ میگه عملاچرا باید تظاهر کنه پیش من

تظاهر و دروغ نیست

از دید ما شاید یک اتفاق خوشایند نباشه اما از دید یک فرد مثبت نگر هیچ حس بد و منفی وجود نداره

توی تاریکی نقطه نور رو می بینن

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀                           

هرکی زاویه دید خودشو داره. من یه دوستی داشتم همه چی رو طوری تعریف میکرد انگار تو جهنم بوده! یه مسافرت سه روزه رفتیم واقعا میدیدم بهش خوش میگذره ولی برگشتیم پیش دوستای دیگه ناله میکرد گفتم یادته دلت توت میخواست یهو یه باغبون رد شد بهمون تعارف کرد؟ میگفت نه! بعد عکسشو نشونش دادم یادش اومد😐

من ترجیح میدم با آدمایی مثل دخترخالت دوست باشم

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
هرکی زاویه دید خودشو داره. من یه دوستی داشتم همه چی رو طوری تعریف میکرد انگار تو جهنم بوده! یه مسافر ...

آره اونم خوب نیست

ولی اینم دیگه زیادی مثبت میگه

وای دختر خاله های منم اینجورن 

تازه یکبارم تعریف میکنن که نه چند بار تعریف میکنن حالا من باید از چهارتا دختر خالم نفری چهار بار اینا رو بشنوم 

چند ماه پیش یکی از دختر خاله هام زایمان کرده بود دختر عموش اومده بود خونه خالم اقا این دختر شیش بار گفت من اولین همه بچه رو دیدم و قضیشو تعریف میکرد منم بهش گفتم عزیزم شش بار داری میگی ما که کر نیستیم میشنویم فهمیدیم اولی دیدیش تا دیگه نگفت بعدشم که رفتن من به دختر خالهام گفتم این دختر عموتون چقد عقده ایه یبار که چیزی رو میگن فکر میکنن ما نشنیدیم دوباره میگن به اینجور ادما میگن عقده خلاصه من تا آخر شب هی بهش عقده ای عقده ای کردم دیگه از اون موقع تا الان خالم اینا جایی که میرن دختر خالهام حتی برام تعریف هم نمیکنن چون من وقتی میرم جایی اصلا بهشون نمیگم 

آره اونم خوب نیستولی اینم دیگه زیادی مثبت میگه

به نظرم عمدی نیست. بدیها رو نمیبینه همونطور که این دوست من واقعا خوبیها رو نمیدید و تو ذهنش ثبت نمیشد. تو برخورد با اطرافیانم همینن. یعنی این دوست من تقریبا همه رو بد می‌دید یه بار نمیگفت فلانی خوبه؛ قشنگه... احتمالا دخترخاله تو برعکسه در مورد بیشتر آدما هم حرفای خوب میزنه. 

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
به نظرم عمدی نیست. بدیها رو نمیبینه همونطور که این دوست من واقعا خوبیها رو نمیدید و تو ذهنش ثبت نمیش ...

چرا من این طوری حس میکنم

وقتی من مشکلات و میگم خوشحال میشه

خودش نمیگه چون فکر میکنه منم خوشحال میشم مثل خودش؟

چرا من این طوری حس میکنموقتی من مشکلات و میگم خوشحال میشهخودش نمیگه چون فکر میکنه منم خوشحال میشم مث ...

تو هم از مشکلاتت پیشش نگو. خوشبین بودنش رو حتی اگه الکی باشه؛ الگو قرار بده و سعی کن تو شرایط مختلف بعد مثبت قضیه رو ببینی و براش تعریف کنی.