2777
2789
عنوان

پدرم یک دوقطبی است

| مشاهده متن کامل بحث + 2474 بازدید | 90 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا توهم دارن دایی منم دوقطبیه قشنگ تو جریان بیماریش بودیم پزشکش گفته بود که توهم هم میزنن جدیدا هم ...

نمیدونستم اگه پزشک تشخیص داده خب تشخیص اون حرف درست تریه 

من تا اونجایی که شناخت داشتم در مورد دو قطبی یه فاز افسردگی دارن یه فاز شیدایی  

اگه اسکیزو فرنی باشن حتما خودتونم یه چکاپ برید  غیر از اون قبل از تصمیم برای آشنایی و ازدواج ه ...

اینو بخون استارتر👆👆👆👆(اگه ندیدی)

یه صلوات از ته دل اگه خواستین برای ارامشش و حل  مشکلاتش میخوام😔
نمیدونستم اگه پزشک تشخیص داده خب تشخیص اون حرف درست تریه  من تا اونجایی که شناخت داشتم در مورد ...

خیلی بیماریه بدیه 😣من اصلا نمیدونستم چیه داییم دچارش شد فهمیدیم چیه😕 یعنی همه فامیل نگرانش بودیم همه مون رو درگیر خودش کرد خیلی بد بود خدا هیچکسی رو درگیر بیماری نکنه

دکتر یبار به زور بردیمش بهش قرص لیتیوم داده

ببریدش یه فوق تخصص یا متخصص مغز و اعصاب چون میگید بعد ضربه ایی که به سرش خورده اینجور شده 

تو فامیل پدریتون اگه کسی اینجوری نیست خب نممکنه مسئله ارث نباشه 

من اطلاعات کاملی ندارم فقط در حد اطلاعات عمومی اما عقل حکم میکنه این موضوع هم بررسی کنید 

چکاب نرفتم خودم ادم شادی هستم ولی حس میکنم گاهی وقتا مثل بابامه رفتارام.البته دکتر گفته بابام دوقطبیه.چون بیماری اسکیزوفرنی همیشگیه .ولی دوقطبیا دوحالتن

خیلی بیماریه بدیه 😣من اصلا نمیدونستم چیه داییم دچارش شد فهمیدیم چیه😕 یعنی همه فامیل نگرانش بودیم ه ...

متاسفانه دو قطبی هم ارثیه 😔

خیلی بده بیماری یه نفر تو فامیل همه رو درگیر میکنه و هول و هراس به دل همه میندازه انشالله دیگهبرا کسی پیش نیاد و هرکی گرفتارشه خوب بشه