عزیزم من از خودم نمیگم که اینارو دکتر داییم گفته بود پیش بهترین دکتر بردیمش تا خوب شد
منم از خودم نمیگم گلم، نگفتم اصلا این طیف از بیماران دو قطبی که شما میگی وجود ندارن، اما خیلی خیلی کمن، و باید خیلی خیلی بیماریشون حاد باشه که توهم بگیرن، و اصلا اکثریت رو در بر نمیگیره، تازه بیماری دو قطبی انواع و شدت فراوونی داره، و اینکه بیماران روحی طی سالها ممکنه بیماریشون تغییر کنه، مثلا طی چند سال تبدیل به یه بیماری دیگه ای بشه، که بستگی به خیلی چیزا داره در ضمن گاهی وقتا ممکنه دکتر تشخیص درست نده، یکی از بچه های اینجا میگفت (من تایید یا تکذیب نمیکنم) که باید 3 متخصص روانپزشک تشخیص دو قطبی رو تایید کنن، تا بشه گفت کسی دو قطبیه
پدرم ۱۹سالگی تصادف کردو مامانم میگه سرش ضربه خورده از همون موقع دوشخصیتی شدالبته بستگی به شرایط داشت ...
همسر منم بعد از تصادف مشکل پیدا کرد، همش افسردست و نا امید حتی درس و کارشم ول کرد ، عصبانی هم که میشه خیلی غیر قابل کنترل میشه، البته خودش اصلا قبول نداره مریض شده و باید بره پیش روانپزشک،
مادرشوهر منم دوقطبیه پارسال یهو حالش بد شد و توهم زد. پرت و پلا میگفت بمرور زیاد شد طوری که اصلا قابل کنترل نبود. اونم دکتر نمیومد با بدهتی بردیمش.اخر گوبش زدیم بردیمی بیمارستان بستری کردن به دارو که جواب نداد شوک دادن. خوب خوب شد. پدرشمارو باید شوک بدن وقتی لیتیوم جواب نمیده. جرا خودتونو آزار میدین. چند تا مرد بیان ببرنش بیمارستان بستریش کنن. خیلی عجیبه همینجوری دارین زندگی میکنین با هم 😐
چی بگم. از نظر روانشناس بله. ایشون یه شبه به سرش زد خونه و زتدگیمونه .درس و تخصصشو ول کنه و برگرده ایران پیش خانواده. یه روز عاشقم هست شدید ولی فرداش متنفر. به شدت بدبین شده و یه روز حالش خوبه فرداش افسرده و غمگین .وقتی که ازش می پرسیم چرا تو عصبانیت فلان کارو کردی میگه نمیدونم چی شد اصلا . خودش که معتقد اصلا مریض نیست فقط یه افسردگیه سادست.