2777
2789
عنوان

دیگه کم اوردم...

1060 بازدید | 76 پست

خسته شدم دیگه   از شوهرم هرچی میخوام یا خودشو به یه راه دیگه میزنه یا میگه ندارم  ولی برای بچه  خواهرش  گرونترین وسیله های بازی و میخره   منو تفریح نمیبره  میگه کاردارم ولی بچه خواهرشو از سرکار میاد خسته اس  میبره  دور میزنه وقتی میگم من بخاطر تو رعایت میکنم هیچی نمیخوام  چطوری دلت میاد  ازمن میزنی برای بچه خواهرت میخری  میگه من براش نخریدم  به من دروغ میگه ولی ازخواهرش میشنوم شوهرمن  خریده   کم اوردم  دیگه نمیدونم باید چیکارکنم 😢

لطفا برای سلامتی نی نی توراهیم صلوات بفرستید🌸🙏🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خرج بتراش دیگه مال نخورو بخور مبخوره شمام دیگه دست رو دلت نزار

اخه  چطوری وقتی  پشت گوشش میندازه  خرجی نمیکنه برای من 

الان که عیده برو خرید کن   هر از چند گاهی ملاحضه نکن  

بهشم بگو دروع بگی  دروع میشنوی یا ترک کن این کارتو یا توقع صداقت از من نداشته باش 

خدایا یه دل از جنس سنگ بهم بده تا یادم بره از کسی توقع محبت نداشته باشم  مرسی 😔
الان که عیده برو خرید کن   هر از چند گاهی ملاحضه نکن   بهشم بگو دروع بگی  دروع میشنو ...

گفتم همه اینارو گوشش بدهکار حرفای من نیست اصلا

خب همونه شوهر منم توی دوران نامزدی از این کارا میکرد ازدواج کردیم انقدر خرج زندگی بالا بود و خودمم ...

اخه  مامانی طاها به من میگه ندارم   کاردارم ولی وقتی به خواهرزاده اش میرسه همه وقتاش ازاد میشه پولدارمیشه  حتی اصلا اون جمعی که خواهرزاده اش باشه اسمی ازمن نمیاره  واقعا کم اوردم

عزيزم با ترفندهاى خاص سياست زنانه كه تو بعضى تاپيكها هست مثل (زنيكه خرج نداره ارج نداره) كم كم يادش بده خرج كنه برات از چيزاى كوچيك شرو كن مثلا بگو چه خوب ميشد اگه فلان لوازم آرايشيو داشتم يا مثلا بگو ريملم تموم شده حالا چيكار كنم تا برسه به چيزاى بزرگتر و گرونتر....

آرزو میکنم که به آرزوت برسی 🥰