2777
2789
عنوان

🥴پنجمین بارم رد شدم 🌚

303 بازدید | 56 پست

چیکار کنم دیگه😬آزمون تو شهری 

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

دلیل رد شدنات چی بودن

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

هربار رد بشی چقدر هزینه آزمون میگیرن؟

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دلیل رد شدنات چی بودن

استرس خیلی زیاااااد. امروزم دوبل نتونستم بزنم تو فرمان دوم خاموش شد🥴تو سراشیبی بود میخواستم پاک رو بردارم دنده عقب برم جلو می‌رفت🌚

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

هربار رد بشی چقدر هزینه آزمون میگیرن؟

86

پدرم مربی پایه ۲ هست

توی ازمون شهری،یه زن و شوهر اومدن ازمون بدن

شوهر رد شد

همسر موفق شد

پدرم میگه قیافه شوهره دیدنی بود

طرف دیگه اون ادم سابق نمیشه پیش دوستاش😅🤣

دایره زندگیم کویچکه،حدم رو خودم میدونم

دیگه نرو یه مدت با ماشین هر روز تمرین کن بعد برو

الان بعد یه ماه رفتم ماه رمضون کلا تمرین نکرده بودم. بعد یه دو سه باری ماشین برداشته بودم دیشبم تمرین کردم صبحم تمرین آزاد برداشتم با مربی بازم نتونستم یه دوبل برم🥴

استرس خیلی زیاااااد. امروزم دوبل نتونستم بزنم تو فرمان دوم خاموش شد🥴تو سراشیبی بود میخواستم پاک رو ...

ای بابا☹️ من یدونه قرص ضد استرس خورده بودم

اون روز قبل از آزمون😂 یا پاتو سریع از رو کلاچ برداشتی

یا کم گاز دادی ماشین خاموش کرد

یه مدت تمرین کن، کلیپای آموزشی رو ببین

بعد که مطمئن تر شدی آزمون بده

باید خوب تمرین کنی وقتایی که با ماشین تمرین نمیکنی تو ذهنت تجسم کن چیکار باید بکنی

خیلی داغون شد اعصابم افسر خیلی سخت گیری بود همه رو از دم میبرد تو یه کوچه دور دو فرمانه همه رو مینداخت بعد شانس من نفر اولی نفهمید باید بره تو کوچه مسیر عوض شد ولی بازم نتونستم قبول شم.بندع خدا افسر خیلی راه اومد باهام دید بار پنجمه ولی بازم نشد🤒 

مربی دوبلو با فرمول بهت یاد نمیده؟

چندتا شاخص داره رعایت کنی دوبل تمیز درمیاد

از کنار ماشین میری وقتی آینه ماشینت

آینه اون ماشینو رد کرد ترمز میگیری

دنده عقب میای تا وقتی که چراغ پشتی ماشینو

داخل شیشه مثلثی ماشینت ببینی

چراغ راهنما به سمت راست یادت نره

بعدش فرمونو کامل میچرخونی قفل بشه میری داخل

ترمز و دنده خلاص و تمام

باید مربی یه ترفندایی بهت بگه

تو اینستا هم خیلی آموزشا هست انقد قشنگ یاد میدن

ای بابا☹️ من یدونه قرص ضد استرس خورده بودماون روز قبل از آزمون😂 یا پاتو سریع از رو کلاچ برداشتییا ک ...

نه گاز که دادم یه دفعه دیگه هم تو همین فرمون دوم ماشین خاموش میشد نمیدونم مشکلم کجاست.

خیلی داغون شد اعصابم افسر خیلی سخت گیری بود همه رو از دم میبرد تو یه کوچه دور دو فرمانه همه رو میندا ...

عب نداره خودتو ناراحت نکن 

من یکیو روز آزمون دیدم بار ۱۳امش بود ، اونم ربطی به هوش نداره 

بعصیا استرس میگیرن 

شمام مطمئنم همرو بادی منتها تو موقعیت که قرار میگیری استرس میگیری

به زمانبندی خدا شک نکن❤️
مربی دوبلو با فرمول بهت یاد نمیده؟چندتا شاخص داره رعایت کنی دوبل تمیز درمیاداز کنار ماشین میری وقتی ...

چرا بابا اینا رو حفظم باور کن دفعه اول که برای مربی دوبل رفتم گفتم همین بود؟!!!!!🙄چطور آنقدر هی میگن سخته🥴 الان هم قبل آزمون تمرین رفتم تو دوبلام خاموش نمیشد که.فکر میکنم بایدکلاج درگیر میکردم تو دنده عقب آخه شیب دار بود پام رو که بالا می آوردم می رفت جلو😐