2777
2789
عنوان

برای زگیل تناسلی کمکم کنید

148 بازدید | 23 پست

سلام

من از اسفند ماه پارسال درد شکمی داشتم یکی دوماه بعدش متوجه شدم زگیل دارم و مراجعه کردم دوتا دکتر متوجه نشدن تو عید بیشتر شدن و رفتم یه دکتر دیگه تست دادم مثبت شد تایپ ۴۰ و فهمیدم دردهای شکمی که داشتم بابت زخم دهانه رحمه یکبار تو فروردین ماه کرایو کردم به امید اینکه ازبین میره ولی نرفت و بدتر شد یکی دوماه بعدش بابت لیزر اقدام کردم و گفتم اندفه دیگه خوب میشه ولی نشد

کلی قرص و چرک خشک کن مصرف کردم بابت زخم دهانه رحمم و عفونت هام ولی با هربار رابطه بیشتر شد احساس میکنم دکترایی که مراجعه میکنم درمان  کردن براشون مهم نیست بیشتر به پول فکر میکنن  با این حال کلی هزینه کردم تا الان حدود 30 تومن و واقعا دیگه با این شرایط اقتصادی بودجه ای برای این درمانای دکترا ندارم از صب تا شب میرم سرکار که بتونم پول جور کنم برای درمانم و چیزای دیگه یعنی بگم قشنگ تو دل استرس و نگرانی و ناراحتیم نمیتونم به بدنم استراحت بدم  

خیلی نگران حالمم و ازین میترسم که زحم دهانه رحمم سرطانی بشه ولی واقعا نه میتونم کلوپوسکوپی کنم نه تست بدم

سه ماه پیش دکترم گفت باید کلوپوسکوپی کنی ولی واقعا واقعا هزینشو نداشتم 3 تومن برام زیاد بود 

برای کارمم مشکل پیش اومد و بیمه هام قطع شدن و هزینه ها سر به فلک کشید 

تروبخدا کمکم کنید من تهرانم یه دکتر که فقط به فکر پول نباشه و واقعا تشخیص درست بده و دلسوز باشه بهم معرفی کنید خیلی دارم درد میکشم و خیلی ناامیدم

اگه خودتون یا عزیزاتون زگیل تناسلی و خال گوشتی و زائده و برجستگی و میخچه و... داشتید بهم بگید. محلولی ک توسط پزشک ساخته میشه و تضمینی هستش. یک هفته‌ ای از بین میره.  قیمتشو خیلی پایینتر میگم در حد تهیه مواد اولیه بخاطر درک حال و کمک به مردم. 

09030814803

ارسال به هر جای کشور هم داریم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من خودمم یک سالی هست درگیرم چندین بار کرایو کردم بی فایده بود واکسن تزریق کردم ۴ ظرفیتی دو دوز دیگه هیچ زائده ای ندیدم قرص نواکسا هم خوردم و حس میکنم دفع شده ولی مطمعن نیستم تایپ ۳۵ بودم فک کنم...به این زودی سرطان نمیشه نترس

فقط 30 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رو به نیت باردار شدنم گذاشتم میشه ی نی نی دلم پر میزنه واسه بغل کردنت واسه حس کردنت صبر مامانت دیگه تموم شده بیا و خونمونو چراغونی کن دخمل و پسر مامانی🥺💞🌙

ببین برای کرایو کردنم پول نده ی محلولی هست اسمشو یادم نیس فردا بهت میگم اونو بخر با گوس پاک کن بزن رو زائده ها از بین میبره کلا فکر نکنم ۲۰۰ باشه قیمتش و تا چندین ماه یا چندین سالم میتونی استفاده کنی که هزینه الکی ندی ...امیدوارم زودتر خوب شی 

فقط 30 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رو به نیت باردار شدنم گذاشتم میشه ی نی نی دلم پر میزنه واسه بغل کردنت واسه حس کردنت صبر مامانت دیگه تموم شده بیا و خونمونو چراغونی کن دخمل و پسر مامانی🥺💞🌙

چجور گرفتی

اصلا نمیدونم همسرم خیانت نکرده ولی یکی از دوستام که اومده بود خونمون از حوله من استفاده کرده بود و من بعدا فهمیدم زگیل داره و نگفته بوده...

همه میگن نه از همسرته ولی من شک دارم 

ببین من خودمم یک سالی هست درگیرم چندین بار کرایو کردم بی فایده بود واکسن تزریق کردم ۴ ظرفیتی دو دوز ...

واقعا؟ اخه زخم دهانه رحمم شیش ماهه خوب نشده و درد داره واقعا مثل دوره پریودی دکتره میگفت سطحیه ولی خوب نمیشه

همش هم میگه باید کرایو کنی 

واکس رو از کجا گرفتید؟