2777
2789
عنوان

🥴پنجمین بارم رد شدم 🌚

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 56 پست
نه گاز که دادم یه دفعه دیگه هم تو همین فرمون دوم ماشین خاموش میشد نمیدونم مشکلم کجاست.

واسه من یبار تو تمرین خاموش کرد

مربی گفت کلاچو زیاد بالا آوردی

باید یه ذررره بالا بیاری در حدی که فقط ماشین حرکت کنه

از اون طرفم اگه به اندازه کافی گاز ندی یا ول کنی خاموش میکنه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عب نداره خودتو ناراحت نکن من یکیو روز آزمون دیدم بار ۱۳امش بود ، اونم ربطی به هوش نداره بعصیا استرس ...

آره استرس که خیییییلی زیاد می گیرم دفعه دوم و چهارم فقط افسر ها اذیت کردن رد بشم چون می دیدن استرس دارم هی تقاطع به چپ می بردند منو😑

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

من پنجمین بار قبول شدم😂😮‍💨

😊چه خوب من بار پنجم هم رد شدم

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

دیگه نرو

😐چرا؟!!!خب نرم که یادم می‌ره که.الانم یه ماه فاصله افتاده 

کجاش خوبه مثل کابوس بود

پس من چی بگم!!🌚

چرا بابا اینا رو حفظم باور کن دفعه اول که برای مربی دوبل رفتم گفتم همین بود؟!!!!!🙄چطور آنقدر هی میگ ...

همونجایی که آزمون میگیرن و شیب داره تمرین کن

به مربی بگو منو اینجور جاها که آدمو به چالش میکشه ببر

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

آره استرس که خیییییلی زیاد می گیرم دفعه دوم و چهارم فقط افسر ها اذیت کردن رد بشم چون می دیدن استرس د ...

استرس نداشته باش 

هیج اتفاق خاصی قرار نیس بیفته

به زمانبندی خدا شک نکن❤️
واسه من یبار تو تمرین خاموش کردمربی گفت کلاچو زیاد بالا آوردیباید یه ذررره بالا بیاری در حدی که فقط ...

نمیدونم حواسم که خیلی بود زیاد بالا نیارمش نمی دونم🤧

استرس نداشته باش هیج اتفاق خاصی قرار نیس بیفته

چی بگم🤧می‌دونم اما بازم دست خودم نیست