2777
2789
عنوان

🥴پنجمین بارم رد شدم 🌚

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 56 پست
همش تند تند برو..بلاخره قبول میشی..ببینن زیاد افتادی بعد سخت نمیگیرنقرص ضداسترس هم حتما بخور تاثیر د ...

آره اتفاقا افسر امروز خیلی سخت گیری بود ولی برای من خیلی فرصت داد چون بار پنجم بود

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

دفعه بعد از همه دیرتر برو شاید اسون گرفت قبول شدی

امروز جزو نفرات آخر بودم میگم سختم نگرفت بنده خدا نمی دونم چرا اصلا نتونستم دوبل بزنم🤧

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همونجایی که آزمون میگیرن و شیب داره تمرین کنبه مربی بگو منو اینجور جاها که آدمو به چالش میکشه ببر

دیگه واقعا تمرین با مربی که نمی رم خیلی زورم اومد امروز قبل آزمون رفتم و قبول نشدم

امروز جزو نفرات آخر بودم میگم سختم نگرفت بنده خدا نمی دونم چرا اصلا نتونستم دوبل بزنم🤧

منم انقد افتادم دوبل یادم رفت دیگه دفعه اخر نگفت دوبل بزن قبولم کرد

یه اگزیستانسیالیست مست میکنه میگه وای چقد هستم من.

بالا آوردی دیدی میره جلو گاز رو بیشتر فشار میدادی میومد عقب دور موتور همیشه ببین رو ۲ باشه

واقعا؟!!!من گفتم باید کلاچ درگیر میکردم حتما🤔

منم انقد افتادم دوبل یادم رفت دیگه دفعه اخر نگفت دوبل بزن قبولم کرد

واقعا دوبل نکرفت؟!چی گرفت پس؟!!

ماشین های امتحانو کلاچشو دست کاری میکنن.معمولا خیلی بالا بابد بیاری تا حرکت کنه.چون تو نمیدونی چجوری ...

واقعا دیگه بی هیچی هم نیست قبولم دارم رانندگیم خوب نیست ولی خدایی تو دوبل هیچوقت مشکل نداشتم تو آموزشها حتی یه بار هم برا دوبل خاموش نکردم

برد میدونو دور زدم بجاش

فقط میدان؟!دو فرمانم نگرفت؟!

چرا دو فرمانم رفتم عقبم رفتم یه فرمانم رفتم پارکم کردم همه چیو گرفت جز دوبل چون هر سری گند میزدم تو ...

آهان خب الان راحت رانندگی میکنی؟!من خودمم خیلی ترس دارم اصلا راحت نیستم برا روندن

واقعا دیگه بی هیچی هم نیست قبولم دارم رانندگیم خوب نیست ولی خدایی تو دوبل هیچوقت مشکل نداشتم تو آموز ...

خب میگم که عزیزم ماشینارو دستکاری میکنن.من خودم با مربیم انقد خوب بودم عالی بودم اصلا خاموش نمیکردم.یه روز مربیم ماشینش خراب بود و اتفاقی اون روز ماشین امتحانو دادن که تمرین اون روزو برم.هر دو ثانیه خاموش میکردم مربیم گفت اگه شاگرد خودم نبودی میگفتم هیچی بلد نیستی چرا اینجوری میکنم گفتم بابا کلاچ افتضاحه دیگه پیاده شدم انقد گری‌یه کردم آخه جلسه آخرم بودم گفتم من عمرا قبول شم.رفتم به مسئول اموزشگاه گفتم اولش تعجب کرد گفت کی اون ماشینو داده اصن تمرین کنی گفتم دیگه اونو نمیدونم ولی ماشین افتضاحه عمرا قبول شیم.گفت درستش میکنم گفت کلاچش دستکاری کردن.برای امتحان که رفتم خیلی بهتر شده بود

خب میگم که عزیزم ماشینارو دستکاری میکنن.من خودم با مربیم انقد خوب بودم عالی بودم اصلا خاموش نمیکردم. ...

خدایی اگه عمدی اینکارو کردن منکه حلالشون نمی کنم. فکر میکنم خیلی باید حرفه ای باشی بتونی رانندگی کنی باهاش.