دوستان من دوساله عقدم و سال اول رو تولد همسرم رو ی تنهایی گرفتم خانوادگی شرایطش جور نشد بعد اون تولد منو خانوادگی گرفت رفتیم بیرون شام (بماند ک من دوس دارم توا و مناسبتا دو نفره باشه)امسال تولدش هم من کافه رزرو کردم الانم مامانش زنگ بهم سریع ک تو کیک میخری یا ما 😑 کجا جمع میشیم اخع بابا شاید من خودم برنامه دارم عه خلاصه ک تولدض بیرون میگیرم بعد کیک رو میارم خونه بقیه هم بخورن تولد امسال منم فوری بعد تولد همسرم من نمیخام امسال جمع باشبم ولی حس میکنم همسرم دوس داره نمیدونم چیکار کنم حس میکنم خیلی ب فکر اینک خانوادض ناراحت نشن ولی اصن من مهم نیستم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم تو بعد دو سال دیگه باید بتونی با همسرت رک صحبت کنی
الآنم چون خانوادش میخوان جمعی باشه ناراحتی پیش نیار ولی بعدش بهش بگو من دوست داشتم خودمون دوتایی باشیم و کافه رزرو کرده بودم ولی به احترام مامان کنسلش کردم
اینجوری ارزش کارت میاد پایین و دیگه ذوقی ندارعتو باید قبل از تولد جمعی براش تولد بگیری
اخه روز تولدش اصن اونا خونه خودشونن و میتونن ی کیک دورهمی مامانش برا بچه اش بگیره و باید بدونه شاید من برنامه خودمو دارم اخه پارسال هم دید ک خودم براش دوتایی گرفتم دیگ نباید میپرسید برنامه من چیه اگ قرار بود خانوادگی بگیرم بهشون میگفتم