2777
2789

دهم یازدهم رو تا حدودی خوندم ولی ن زیاد میخام دوازدهم رو کامل بخونم هم برای نهایی و هم برای کنکور اگ دوازدهم رو خوب یاد داشته باشم امکان قبولی کنکور برا من هست یا دوازدهم انسانی منطقه ۳ ام

خودتو دست کم نگیر🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علوم تربیتی یه رشته ساده ، حقوق ، روانشناسی اینارو نمیخام

تفاوت تربیتی با روانشناسی چیه؟.

یعنی تربیتی آسونه.  روان سخت؟   اونوقت چطور؟

کاربر  هبوط_۱۳ ،،،،، اگه با کاربری جدید برگشتی بهم درخواست بده....... انشالله که سلامتی🤲😔  

علوم تربیتی یه رشته ساده ، حقوق ، روانشناسی اینارو نمیخام

قبول میشی شک نکن

فقط دوازدهم رو خوووب بخون

اینم که گفتم قبول میشی یادگاری بمونه تو تاپیکت بعد شیرینی منو بدیا😂

تفاوت تربیتی با روانشناسی چیه؟.یعنی تربیتی آسونه. روان سخت؟ اونوقت چطور؟

روانشناسی سخترا م مطالبش زیاده ولی علوم تربیتی اینجوری نیست یکم مطالبش سبک تر و راحتره و بعدا میتونم از طریق آزمون استخدامی بیام برا آموزش پرورش

خودتو دست کم نگیر🌱

قبول میشی شک نکنفقط دوازدهم رو خوووب بخوناینم که گفتم قبول میشی یادگاری بمونه تو تاپیکت بعد شیرینی م ...

بقرآن قول میدم حتما شیرینی تو میدم دعا کن هدف اصلیم فرهنگیانه ولی امیدی ندارم قبول بشم ، چون پذیرش علوم تربیتی آسون گفتم 

خودتو دست کم نگیر🌱

روانشناسی سخترا م مطالبش زیاده ولی علوم تربیتی اینجوری نیست یکم مطالبش سبک تر و راحتره و بعدا میتونم ...

جدا؟ چ جالب

من فکر میکردم در یک سطح هستند 

کاربر  هبوط_۱۳ ،،،،، اگه با کاربری جدید برگشتی بهم درخواست بده....... انشالله که سلامتی🤲😔  

بقرآن قول حتما شیرینی تو میدم دعا کت هدف اصلیم فرهنگیانه ولی تمیزی ندارم قبول بشم ، چون پذیرش علوم ت ...

دعات میکنم عزیزدلم

خودتم بیشتر تلاش کن انشاءالله خبر قبولیتو بدی