2777
2789
ما که رفتیم پیش پونزده دکتر زنان تهران و قم گفتن حتی مسئول آزمایشگاه هم تایید کرد که اسپرم قوی پسر ز ...

دکتر کاری به سرعتش نداشت از نظر زمان زنده موندن اسپرم توضیح داد و خیلی چیزای دیگه چون من برام مهم نبود زیاد با دقت گوش نکردم😃

مواظب باش دختر نشه چون همین چند روز پیش یکی دوتا دختر داشته شوهرش فهمیده سومی دختره هم مادر هم بچه تو شکمو کشته 

تا این فکر دختر و پسر از ذهن زنا نره از ذهن مردا نمیره

اگه کسی چاقیتون رو مسخره کرد،اونم‌بخورید🫡😶‍🌫️ #مبارزه‌با‌چای‌شیرین‌های‌نی‌نی‌سایت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گردو بخورواسه پسردار شدن نمیدونم ولی واسه مغزت خوبه بلکه از افکار ۱۴۰۰ سال قبل کشیدی بیرون و سر عقل ...

وااای چتونه شماها! 😑 خب تو چیکار داری چی میخواد . خدا بتو هیییچوقت پسر نده . همینجوری تو افکار جدید بمونی .

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
گردو بخورواسه پسردار شدن نمیدونم ولی واسه مغزت خوبه بلکه از افکار ۱۴۰۰ سال قبل کشیدی بیرون و سر عقل ...

افرین

اگه کسی چاقیتون رو مسخره کرد،اونم‌بخورید🫡😶‍🌫️ #مبارزه‌با‌چای‌شیرین‌های‌نی‌نی‌سایت

ای وی اف هزینش چقده؟من تنبلی تخمدان هم دارم دو ساله اقدام کردم و خبری نیست

آب زیاد بخور استرس نداشته باش میگن زمانی که خشکسالی و جنگ بوده زنا دختر بیشتر باردار میشدن چون استرس و کم آبی اثر داشته و اینکه موقع رابطه و پوزیشن هم مهمه

خلیج فارس فارس بوده فارس هست و فارس خواهد ماند 🇮🇷کجای کاری پری خانم 😂
خب عزیزم کاری میشه کرد ک مثلا اسپرم پسر زودتر برسه و نمیره؟

اره با تغذیه و دارو بره پیش اورولوژی بهش دارو میده ب شوهر من قرص استرس داد و پودر اندروفرتی یکم بهترشدن البته بعضی از این مردا واریکوسل دارن که باید جراحی بشن تا اسپرمشون بهتر بشه

تکیه کردم به خودم چون دیگران رهگذرند🖤💔

هرکی پسر بخواد افکارش واسه ۱۴۰۰سال قبله؟ خب شاید یکی دوس داره از هر دو میوه داشته باشه چرا انقد ب پس ...

چون تو تاریخ به دخترا ظلم شده 

اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:)  اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜                                          

دکتر کاری به سرعتش نداشت از نظر زمان زنده موندن اسپرم توضیح داد و خیلی چیزای دیگه چون من برام مهم نب ...

ن من ای وی اف کردم خیلی رفتن این دکتر اون دکتر شوهرم مشکل داشت اینقدر آزمایش داد اینا الان خودم یپا دکترم 

تکیه کردم به خودم چون دیگران رهگذرند🖤💔