2777
2789
گردو بخورواسه پسردار شدن نمیدونم ولی واسه مغزت خوبه بلکه از افکار ۱۴۰۰ سال قبل کشیدی بیرون و سر عقل ...

چ ربطی داره؟ مگه هر کی دوست داره از دوتا جنسیت رو داشته باشه مغزش خرابه؟ منم اولین بچم پسره دلم خواست دومی دختر باشه اما دومی هم پسره یعنی مغزم خرابه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا صد در صدم نی فامیل ما سه قلو پسر میخواست سه تاشون دختر شدند سه تا دخترن داشت الان شیش تا دخت ...

تعیین جنسیت اونجا که میگن صددرصد پسره چون میرم رو سلول عاشون کارمیکنن که کدوم پسره کدوم دختر 

تکیه کردم به خودم چون دیگران رهگذرند🖤💔

راهای زیادی هست اولین و مطمعن ترین ای وی اف ک سی تومن هزینش و صد درصد پسر )(۵۰ درصد امکان بارداری)   دومین راه آی یو ای ک سه تومن هزینش و ۲۰ درصد در هر بار شانس حامله شدن داری و ۷۰ درصد تضمین پسر شد اینا دوا درمونی ....... حالا گیاهی خوردن نمک زیاد با غذا خوردن توت فرنگی هر روز موز هر روز چایی نبات نیم ساعت قبل اقدام. .... شستن آقا با آب یخ و دخول عمیق داگی.    ..... حتما تو باید اول ارضا شی یه ماه قبل اقدام سیاه دانه گردو بادوم پسته بادوم هندی قاطی عسل کن صبحانه یه قاشق خودت بخور یکی همسرت و برای تنبلی هیچی بغیر رژیم و ورزش جواب نیس حتما برای پسر دار شدن کیت تخمک گزاری بخر و روزای ک تخمک گزاری داری اقدام کن انشالله موفق شی

فقط 6 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چرا شماها انقد بدبین هستید من اگه پسر داشتم الان دختر میخواستم ربطی به این چیزا نداره

قبل رابطه با آب و جوش شیرین با سرنگ داخل واژن شستشو بده

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

عزیزدلم حجامت ساقین برا شما تاثیرش چیبود

پریود تنظیم شد؟؟؟

باردار شدین

اللهم عجل لولیک الفرج💫🌿                                                      فردا جهان به سیطره شهسوار ماست....                         بگذار این دو روز ، گدا معتبر شود :)🤍🌊