2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گردو بخورواسه پسردار شدن نمیدونم ولی واسه مغزت خوبه بلکه از افکار ۱۴۰۰ سال قبل کشیدی بیرون و سر عقل ...

چیز بدی نگفته بنده خدا میخواد یکی دختر داشته باشه یکی پسر😐

کاربر جدید نیستم سومین اکانتمه🥲گاهی آدم‌ها از درون خسته می‌شوند، خستگی‌ای که هیچ خوابی درمانش نمی‌کند.

گردو بخورواسه پسردار شدن نمیدونم ولی واسه مغزت خوبه بلکه از افکار ۱۴۰۰ سال قبل کشیدی بیرون و سر عقل ...

وا این چ حرفیه خوب نمیگه بیچاره از دخترش بدش میاد میگه دوست داره ی پسر هم داشته باشه چ اشکالی داره:(

....

من سقط داشتم رفته بودم پیش یه متخصص یه خانومی اومده بود واسه تعیین جنسیت دکتر داشت براش توضیح میداد ...

ما که رفتیم پیش پونزده دکتر زنان تهران و قم گفتن حتی مسئول آزمایشگاه هم تایید کرد که اسپرم قوی پسر زاس من برادر شوهرم سه تا دختر داره رفته بودن قم اونا آزمایش ازش گرفته بودن گفته بود بخاطر اینه اسپرمش کنده 

تکیه کردم به خودم چون دیگران رهگذرند🖤💔

عزیزم حق داری هم دختر بخوای هم پسر

گرمیجات زیاد بخورید هم خودت هم همسرت

منو جاریم یه مدت همینجوری عاشق کاچی شده بودیم و من میپختم میخوردیم 

از شانس هردو با فاصله یکماه باردار شدیم و هردو بچمون پسره

حالا نمیگم بخاطر اونه ها ولی ب گمونم بی تاثیرم نیس

دوست داره هردوجنس رو داشته باشه..الان چه ربطی به ۱۴۰۰ سال پیش داشت؟ من دوتا پسر دارم اکر تصمیم داشتم یه بچه دیگه بیارم دلم میخواست دختر هم داشته باشم..

پارسا پسرمامان😍
در علوم پزشکی هر اسپرم یک نشان باخودش داره یکی پسر یکی دختر اسپرم های داری نشان پسر سرعت بالا دارن ک ...

خب عزیزم کاری میشه کرد ک مثلا اسپرم پسر زودتر برسه و نمیره؟

برو دکتر راهنماییت کنه خیلی بهتر برنامه رژیم غذایی واسه جنسیت میده

کاربر جدید نیستم سومین اکانتمه🥲گاهی آدم‌ها از درون خسته می‌شوند، خستگی‌ای که هیچ خوابی درمانش نمی‌کند.