2777
2789
ما که رفتیم پیش پونزده دکتر زنان تهران و قم گفتن حتی مسئول آزمایشگاه هم تایید کرد که اسپرم قوی پسر ز ...

دکتر کاری به سرعتش نداشت از نظر زمان زنده موندن اسپرم توضیح داد و خیلی چیزای دیگه چون من برام مهم نبود زیاد با دقت گوش نکردم😃

مواظب باش دختر نشه چون همین چند روز پیش یکی دوتا دختر داشته شوهرش فهمیده سومی دختره هم مادر هم بچه تو شکمو کشته 

تا این فکر دختر و پسر از ذهن زنا نره از ذهن مردا نمیره

اگه کسی چاقیتون رو مسخره کرد،اونم‌بخورید🫡😶‍🌫️ #مبارزه‌با‌چای‌شیرین‌های‌نی‌نی‌سایت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گردو بخورواسه پسردار شدن نمیدونم ولی واسه مغزت خوبه بلکه از افکار ۱۴۰۰ سال قبل کشیدی بیرون و سر عقل ...

وااای چتونه شماها! 😑 خب تو چیکار داری چی میخواد . خدا بتو هیییچوقت پسر نده . همینجوری تو افکار جدید بمونی .

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
گردو بخورواسه پسردار شدن نمیدونم ولی واسه مغزت خوبه بلکه از افکار ۱۴۰۰ سال قبل کشیدی بیرون و سر عقل ...

افرین

اگه کسی چاقیتون رو مسخره کرد،اونم‌بخورید🫡😶‍🌫️ #مبارزه‌با‌چای‌شیرین‌های‌نی‌نی‌سایت

ای وی اف هزینش چقده؟من تنبلی تخمدان هم دارم دو ساله اقدام کردم و خبری نیست

آب زیاد بخور استرس نداشته باش میگن زمانی که خشکسالی و جنگ بوده زنا دختر بیشتر باردار میشدن چون استرس و کم آبی اثر داشته و اینکه موقع رابطه و پوزیشن هم مهمه

خلیج فارس فارس بوده فارس هست و فارس خواهد ماند 🇮🇷کجای کاری پری خانم 😂
خب عزیزم کاری میشه کرد ک مثلا اسپرم پسر زودتر برسه و نمیره؟

اره با تغذیه و دارو بره پیش اورولوژی بهش دارو میده ب شوهر من قرص استرس داد و پودر اندروفرتی یکم بهترشدن البته بعضی از این مردا واریکوسل دارن که باید جراحی بشن تا اسپرمشون بهتر بشه

تکیه کردم به خودم چون دیگران رهگذرند🖤💔

هرکی پسر بخواد افکارش واسه ۱۴۰۰سال قبله؟ خب شاید یکی دوس داره از هر دو میوه داشته باشه چرا انقد ب پس ...

چون تو تاریخ به دخترا ظلم شده 

اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:)  اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜                                          

دکتر کاری به سرعتش نداشت از نظر زمان زنده موندن اسپرم توضیح داد و خیلی چیزای دیگه چون من برام مهم نب ...

ن من ای وی اف کردم خیلی رفتن این دکتر اون دکتر شوهرم مشکل داشت اینقدر آزمایش داد اینا الان خودم یپا دکترم 

تکیه کردم به خودم چون دیگران رهگذرند🖤💔