الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اون موقع ک میری بیرون و خیس عرق میشی از گرما و افتاب اون لحظه هزاران بار تقدیم تو
وکیل پایه یک دادگستری👩⚖️⚖️ هرسوالی درمورد رشته حقوق و ازمون وکالت و قبولی در اسکودا داشتید با کمال میل راهنماییتون میکنم. اما با عرض پوزش توی سایت مشاوره حقوقی نمیدم 🌹🥰 درخواست دوستی قبول نمیکنم 🌻خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹
فصل اینه که اگر سوار مترو اتوبوس بشی ملت فکر میکنند کشمشن و مردم با بوی عرقشون حال میکنن بوی گند ترشیدگیشون همه جا رو ورمیداره. به فصلی نزدیک میشی که یه عده عقیده دارن وقتی پریودن نباید حمام برن نباید خودشونو بشورن و با بوی گند عرقشون بوی خون قاطی میشه و حالت به هم میخوره. داریم به فصل گرما آفتاب سوزان قطیای طولانی برق نبودن وسایل سرمایشی پشه مارمولک و انواع حشرهها نزدیک میشویم
اینم اضافه کنم که جرات نمیکنی یه دونه لباس پرو بکنی چون یا خودت عرق کردی یا نفر قبلی که پوشیده اون لباسو انقدر عرق کرده بوده که دیگه اون لباس بوی گند گرفته