2777
2789
عنوان

حسادت مادرشوهر

231 بازدید | 17 پست

نمیدونم چرا وقتی شوهرم من و میبره دکتر و درمانگاه برای کارا وازمایشای بارداری مادرشوهرم حسادت میکنه 

همش بهش میگه نیاز نیس تو باشی. میخوای ی نفرو نه ماه استخدام کن هی ببره بیاره اینجوری از کارو زندگیت زده میشی. همشم خودش باید باهامون بیاد همه جا 

نمیفهمه مسئله فقط بردن اوردن نیست مسئله اون حمایت عاطفیه 

پس چرا موقع هایی ک اینارو میبره میاره دکتر از کارش اونموقع عقب نمیفته 

ینی فقط حرصم میده و تیکه میندازه 

ولش کن حسادت اول از همه گرفتارش و آتیش میزنه توام بشین و لذت ببر اصلا با این وضعی که داری بهش فکر نکن فقط و فقط به نی نی کوچولوت فکر کن

با هر اعتقاد و طرز فکری که داری دوست من با جستجو کردن و دیدن این ویدیو با نام (پیچش مو )فقط ۹ دقیقه از وقت با ارزشت رو صرف دیدنش بکن ❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸اللهم عجل لولیک الفرج

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا دیگه دکترا برا چی میاد دنبالت

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

باهم زندگی میکنی؟

اهمیت نده به حرفش کار خودتو بکن

من مادرشوهرم وقتی خانوادم میومد خونمون باد میکرد هی به گوشم میزد که جاریمو وخواهر شوهرمو دعوت کنم منم میگفتم باشه باشه ولی کلر خودمو پیش میبردم 

برای لذت بردن از زندگی،درآسمان خودت پروازکن 🫧🫧🫧

متخصصه مادرشوهرت؟

به شوهرم میگه توچرا میای من باهاش میرم 

یکی نیس بهش بگه اگه شوهرمم کار داشته باشه من با مادر خودم راحت ترم بیام 

چون سه تا زایبده خودشو متخصص میدونه هی میگه اره من اینجارو میشناسم با زنداداشمم اومده بودم 

به مادرشوهرت بگو منم نمی خوام بیاد خودش اصرار داره . دوست داره کنار منو و نی نی مون باشه

منم بهش میگم حتی اگه لازمم نباشه بدونش چون ذوق داره میاد همش اول صبحی میاد میزنه تو ذوقمون

باهم زندگی میکنی؟اهمیت نده به حرفش کار خودتو بکنمن مادرشوهرم وقتی خانوادم میومد خونمون باد میکرد هی ...

اخ دقیقا اینم اینجوریه خانواده بیچارم بنده خداها اصلا نمیان فقط من میرم چون همش طلبکاره چرا مامانت اومد پیشت ب من نگفتین منم بیام پیشتون 😐😐

منم بهش میگم حتی اگه لازمم نباشه بدونش چون ذوق داره میاد همش اول صبحی میاد میزنه تو ذوقمون

به شوهرت یاد بده جواب بده. بگه من نمیزارم تنها بره. باید حتما پیشش باشم

مشکلم اینه ک تو ی ساختمونیم وسریع از جیک و پوکمون خبر دارن

ای وای این کارو سخت میکنه،ولی شاید اونم بتونین مدیریت کنین، مثلا چندبار بگین خسته میشین و دکتر شلوغه و اینجور حرفا و یا اینکه بگین بعددکتر میخوایم بریم خونه مامانم یا جای دیگه برنمیگردیم تا دیروقت خونه

ولش کن حسادت اول از همه گرفتارش و آتیش میزنه توام بشین و لذت ببر اصلا با این وضعی که داری بهش فکر نک ...

بخدا دیشب با این کارش ی جنگی ب پا کرد خونمون ک منم با این حالم میخوام خدا عوضشو بهش بده منو ول کنه

ای وای این کارو سخت میکنه،ولی شاید اونم بتونین مدیریت کنین، مثلا چندبار بگین خسته میشین و دکتر شلوغه ...

وای خاهر کلا همه کارامون باید زیر نظر خانوم باشه خستم کرده همه جا هست عین جن