2777
2789
عنوان

شوهرم به من و خانوادم احترام نمیذاره

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 52 پست
ارن منم میترسم راه دخالت حالا باز بشه هر چی بخوان بگن چون من ده ساله سکوت کردم سر هر چیزی و هیچی نگف ...

این خانواده ها خیلی موزی هستن همشون یه جور باید کرم بریزم همون بهتر که مشکل از اونه اگه از تو بود بیچارت میکرد حالا من یدونه بچه دارم شوهرم الان دومی را میخواد نمیشه همش میگه مشکل از توئه.بزار اگه بچت شد که شد نشد همینو بهونه کن بگو بچم که نمیشه با هیچکسم که رفت آمد نمیکنی یه جور از این طریق ببین میتونی آدمش کنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این خانواده ها خیلی موزی هستن همشون یه جور باید کرم بریزم همون بهتر که مشکل از اونه اگه از تو بود بی ...

اووو قیامت میکنه میگه مشکل از تو مادرشم میگه مرد غرور داره خیچ وقت پشتمون در نمیان اخرشم ما بده میشیم ولی من خسته شدم دلم نمیخواد باهاشون ارتباط داشته باشم 

اووو قیامت میکنه میگه مشکل از تو مادرشم میگه مرد غرور داره خیچ وقت پشتمون در نمیان اخرشم ما بده میشی ...

من که فقط سپردم به خدا بعضی وقتا به طلاقم فک میکنم ولی چاره ای ندارم شرایطشو ندارم بچم پامو بسته دیگه اصلا کم آوردم فقط توکلت به خدا باشه شاید حالا شوهر تو درست بشه

اووو قیامت میکنه میگه مشکل از تو مادرشم میگه مرد غرور داره خیچ وقت پشتمون در نمیان اخرشم ما بده میشی ...

شوهر من فک می‌کنه خیلی خودش خوبه بقیه بد هستن انقدم غرور داره هیچکسو قبول نداره از همه ی فک و فامیلای منم بدش میاد ایشالا سر خواهرای خودش بیاد که انقد من از دست این جماعت اذیت شدم

من که فقط سپردم به خدا بعضی وقتا به طلاقم فک میکنم ولی چاره ای ندارم شرایطشو ندارم بچم پامو بسته دیگ ...

خواهر انقد قد و یک دنده شده حتی با پدرش هم دعوا کرد سر نرفتن خونه خالش پدرش گفت پس دیگه اسم منو نیار خیلی اوضاع بده 

خواهر انقد قد و یک دنده شده حتی با پدرش هم دعوا کرد سر نرفتن خونه خالش پدرش گفت پس دیگه اسم منو نیار ...

باز برو خدا را شکر کن پدرش اخلاقش خوبه مال من پدرشوهرمم اخلاقش همینجوریه اصلا رفت آمد براشون مهم نیست حالا شاید شوهرت نگاه کنه به پدرش اخلاقش کم کم بهترشه