2777
2789
عنوان

یک هفتس شوهرم باهام قهره😂

| مشاهده متن کامل بحث + 2173 بازدید | 73 پست
الهی بگردم ب شدت حق داری از تک تک حرفات میتونم حس کنم چقدر دلت ازش زخم خورده روح لطیف و نازتو رنجوند ...

حالا وقت مشاوره دارم هفته بعد هی میگم ولش کن چ فایدشه 

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونی راهش چیه قشنگم؟ اینه که راجع بهشون خیلی منطقی صحبت کنین. ولی نه با بحث نه با دعوا نه با دلخور ...

من تا میام‌حرف بزنم اون میکشونه ب دعوا ی بار نیم ساعت صداش میزدم پلوش نشسته بودما میشنید ولی خودش و زده بود ب نشنیدن یا باهاش حرف میزنم یهو وسطش میبینم حواسش ی جا دیگس  خیلی وقته دیگه باهاش حرف نمیزنم

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

بخدا میخوام درستش کنم نمیشه ن غر نمیزنم بهش گاهی در کمال آرامش باهاش حرف میزنم ولی اون همون ی کلمه ر ...

بله میفهمم ولی باید از یه جایی تصمیم بگیری و زندگیتو تغییر بدی میتونی امشب باهاش صحبت کنی بهش بگو بیا از این به بعد به هم دیگه محبت کنیم باهم یه قرار بزارید اینکه وقتی همدیگرو صدا میکنید یه جانم هم تنگش بزارید مثلا سعید جان و بعد طرف مقابل هم بگه جانم 

اینو یه بار یه مشاور بهم گفت با همین راهکار زندگیمون خیلی درست شد 

همیشه هم ازش تشکر کن مردها خیلی دوست دارن که همسرشون قدردان باشه هر چی خرید، هرجا برد، ازش تشکر کن . مرسی که گوشت خریدی.  ممنون که این میوه رو خریدی.  مرسی که امروز منو آوردی بیرون 

همه جا هم کنار هم بشینید بیرون هم که میرید دست همدیگرو بگیرید 

باور کن با همین چیزهای ساده زندگیتون از این رو به اون رو میشه

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
حالا الان برا آشتی پیش قدم شو بگو بیا هردو تامون محبت کنیم(هر چند خودمم با شوهرم مشکل دارم و انرژی ا ...

سر ب تنش نباشه شمر😂بزار قهر بمونه اینجوری راحت ترم خودش شام و ناهار میخوره کار بامن نداره

من تا میام‌حرف بزنم اون میکشونه ب دعوا ی بار نیم ساعت صداش میزدم پلوش نشسته بودما میشنید ولی خودش و ...

از این ب بعد هر وقت صداش میزنی با عشقم عزیزم و نفسم و .... صداش بزن

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

ن عزیزم زندگیتو ول نکن هر راهی ک میدونی میتونه ب زندگیت کمک کنه رو برو بچه هات حیفن ک اذیت شن

میدونی خنده داره میگفت اره مشاور زنه پشت تورو گرفته 

اگه پیش مرد میرفتم چی میگفت😂

دقیقا اینم میگه سال قبل تو برهه سختی بودم خیلی بهم سخت گذشتروز تولدم انقدددد منتظر تبریک خشک و خالیش ...

اولش ی کاری میکنن میزنن شور و شوق آدم و خشک میکنن بعد میگن چرا خوشحال نیستی هیچوقت چرا فلان نیستی .منم دیگه انتظار هیچی و ندارم واقعیت دیگه ناراحت هم نمیشم ،اصلا سر شدم مسایل همچون تولد روز زن و اینجور مناسبتها رو قیدشو زدم ،کاریم بکنه خوشحال نمیشم زیاد

بله میفهمم ولی باید از یه جایی تصمیم بگیری و زندگیتو تغییر بدی میتونی امشب باهاش صحبت کنی بهش بگو بی ...

ب جان بچه هام همه اینکارا کردم وقتی هیچ بازخوردی برام نداره یعنی باز انجام بدم؟

میدونی خنده داره میگفت اره مشاور زنه پشت تورو گرفته اگه پیش مرد میرفتم چی میگفت😂

🤦‍♀️🤣🤣

عجب آدمیه الله اکبر

از این ب بعد هر وقت خواستی تنهایی بری مشاوره بهش نگو خودت روش کار کن با سیاست برو جلو

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

به نظرم بدهم نشد عقده ی دلت راباز کردی😊😊

فقط میخواستم آتیش بگیره چون واقعا انتخاب اشتباهی بود

آقام.مشکل اینکه این همه سال سکوت کردی و توی یه شب همشو گفتی

چون خودش بازش کرد خودش گفت فلان جا فلان رفتارت بود منم گفتم ب این دلیل دیگه پی حرفو کشید رسیدیم تا همین امسال

ترکیب ادم فراموش کار که هرکار دوست داره میکنه با ادم ساکت که کینه میگیره بد ترین ترکیب دنیا منم مثل شمام

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.