2777
2789
عنوان

خانومای متاهل سوال زناشویی دارم لطفا اگه فقط متاهلین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 2117 بازدید | 149 پست
خانم اگر ناراحت نمیشی خواااهرانه بهت بگم ....واژنت خیلی سیاهه یا موهای زائدت پره...ببین اصلا قصدم بی ...

اصن این صحبتا تو این دهه منسوخ شده ولی خب ممنون از راهنماییتون

واژن سیاهو خوب اومدی 😅والا خواهر من سبزه ست درست برعکس من

شوهرش تولداش طلا براش میخره براش ماشین خریده زده ب نامش همه چی رابطشون تکمیله بچه پول حال خوب توجه

البته این قیاس ها رو الان گفتم اینارو هیچوقت ب شوهرم نگفتم راجب دومادمون که حس بد بهش بدم

کلا ب اینا هیچ ربطی نداره دوتا خانومم این نظرتونو میبینن اعتماد ب نفسشون تخریب میشه گلم مورد دیدیم خ ...

عزیز از اونجایی که همسرت گفته چندش حتما عقل کل فکرش تو فیلم های زنهایه عملی و گریم شده .......نه نگران اون خانما نباشید بعضیا شدیداً خدارو شکر اعتماد به نفس و دارن کسی که مثل شما همسرش اینجوری رفتار کنه اعتمادش و از دست میده نه با چهار تا حرف بقیه ......ببین من گاهی دیدم همسرم سرد شده یه روز به غذا تند میبندم باز برمیگرده ...قبل رابطه آمادش میکنم الان جای شما و همسرت عوض شده مثل ما منم اول همسرم و آماده میکنم گلم بدون درخواست آنقدر باهاش ور میرم کلمات محبت آمیز میگم دوش گرفته و بوی خوب میشینم جاش با لباسهای بازو قشنگ همسرم خودش آماده میشه ولی کاریش نگیرم تو بگو یه سال اصلا انگار نه انگار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفانه این مسئله خیلی خیلی عمیق و ریشه ایه که اکثر آقایون بهش مبتلا شدن خیلی دلایل زیادی داره که د ...

پس بیجا میکنه نمیزاره من هر لباسیو برای بیرون بپوشم

( ببخشید خیلی دیکه عصبیم) یا بیجا میکنه نمیزاره ژل و فیلر بزنم

و اون زنا رو پیش من تخریب میکنه که عزت نفسشون کمه و فللن و بیسار که اونقدر با خودشون ور میرن

اصن این صحبتا تو این دهه منسوخ شده ولی خب ممنون از راهنماییتون واژن سیاهو خوب اومدی 😅والا خواهر من ...

ببین قربونت به چیزی میگم فقط به من و تو مربوطه کسی حقه ریپ نداره یا نظر .....

مادرم همیشه میگفت اگر همه چیز از مرد میخوای فقط پایینشو بچسب باور کن جواب داد خونه کثیف باشه غذا بسوزه تو بچسب پایین بگو سالار چطوره کو ببینمش .....یعنی در کل کل هواست به پایین باشه من و همسرم چون گرم میشیم شوخی جنسی میکنیم خیلی زیاد بهش توجه میکنم و واقعا جواب میده کلا از سر کار میاد میگم خسته نباشی یواشکی یه دستی هم میکشم پایین میگم توهم برا دیشب خسته نباشی آنقدر خوشش میاد یا با روغن کل بدنش میمالم میگه سالار چی میگم ای به چشم خیلی خوشش میاد شماهم حتما انجام بده از بیرونم میاد لطفاً خودت و به خواب نزن فرصت نده فیلم ببینه به جاش تو همون گوشی فیلم سینمایی ببینین

عزیز از اونجایی که همسرت گفته چندش حتما عقل کل فکرش تو فیلم های زنهایه عملی و گریم شده .......نه نگر ...

اخه اینجاشم تناقضه که برای من مخالف این کار هاست میکه باید راحت باشی چه لزومی داره توخونه لباس تنگ بپوشی یا چه لزومی داره هفت قلم ارایش کنی گاها با لباسای گله گشاد تو خونه کلی قربون صدقم میره ( بابا بخدا ازین همه تضاد مخک داره میترکه) فک کنم مشکل ما هم همینه یکم تنبلم لباسام تو خونه کلا راحتیه ولی خب بو و اینا که خودش خسته شده که هر روز حموم میرم

من بریدم دیگه ازبس بهونه آوردم براش.دلمم بهش میسوزه خیلی اذیت میشه منم نمیتونم کاری براش بکنم😔

چزا یهونه ؟؟؟؟ من هیچ وقت دست رد نزدم ولی همسرمم معمولیه گرم نیست ولی خودم که لذت نمیبرم روحم در عذابه

من کامل خوندن

۳۴ سالمه و ۱۹ ساله متاهلم

اینو گفتم فکر نکنی ندانسته نظر میدم

این اقا به احتمال زیاد در زمان مجردی این کار رو زیاد تکرار کرده و حس بیشتری بهش میده

و کاملا مشخصه سرد این که بحث رو عوض میکنه میدونه که اشکال از خودشه و جای برا دفاع نداره

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

اخه اینجاشم تناقضه که برای من مخالف این کار هاست میکه باید راحت باشی چه لزومی داره توخونه لباس تنگ ب ...

این ادم هیچ چیزی درباره زنانگی و شوق ذوق شما به عنوان خانم نمیدونه و نمیفهمه

با این بی تفاوتی هاش و زدن توی ذوق شما پیر ات میکنه

چزا یهونه ؟؟؟؟ من هیچ وقت دست رد نزدم ولی همسرمم معمولیه گرم نیست ولی خودم که لذت نمیبرم روحم در عذا ...

من همش دارم رد میکنم چون اگه بپذیرمم اینقد تورابطه مزخرفم ک وضع بدتر میشه.فک کن ۹ساله ازدواج کردیم هنوز نزاشتم دخول کامل انجام بده