اول اینکه اگه کسی تاپیک کسی که با کلی نگرانی و استرس گذاشته، (گزارش) میزنه انشالله به همین درد دچار شه
خانوما من ی سری تناقضات تو رابطم میبینم نمیدونم دلیلش چیه من 7-8ساله ازدواج کردم بچه هم ندارم سنمون هم زیاد نیست اما هنوز نفهمیدم دلیل این رفتارای شوهرم از سردیش نسبت به این مسائله یا نه طی این همه سال فقط یک هفته ما مرتب 3-4بار رابطه داشتیم اونم وقتی بود که قهر کرده بودم رفتم خونه مامانم بعدش که برگشتم مرتب بود اون رابطه جوری که خودمم هنگ کرده بودم دیگه قبل یا بعدش نهایت شاهکار میکردیم هفته ای یبار اما میانگینش کلا دو هفته یباره از سال اول همین بودیم درحالیکه تو دوران دوستی که دو سال با هم بودیم اینطور نبودیم اون زمان رابطه اینا نداشتیم اما میدیدم که چقدر مشتاقه خلاصه یک درصد میدونستم اینه تن ب این ازدواج نمیدادم این ماه ما رکودو شکوندیم و شده ماهی یبار درگیرقارچ کشاله ران شد و من هم گرفتم ولی خب با دارو همش ی هفته ای کنترل شد و رفت همیشه هر بار صحبت میکنم و ازش میخوام یا از علایقم میگم بحثو عوض میکنه یا جوری رفتار میکنه انگار دوستی خواهری چیزیشم 😑میگه این حرفا چیه مگه نیازه هر چیزیو آدم ب زبون بیاره همه چی روی رابطمون تاثیر دعوا بحث قهر سرماخوردگی و... هر بار که میگم میگه خب یکب ازین مشکلاتو داشتیم یا میگه عه خب تو پریودی بودی در حالیکه پریودی من کلا ۳یا نهایتا۴ روزه. اون تعداد روابطی که داریم ۱۰درصد واقع قبلش میره حمام یا شستشو داره هر بار با ارامش ازش میخوام یا کلا بیخیال رابطه میشه یا میگه زیادی حساسی من پریروز یا دیروز حمام بودم. هیچوقت طی این سالها یکبار اون حسی که باید تجربه شه رو تجربه نکردم (واضح نمیگم اسمشو)
بارها مشاور رفتیم اندازه موهای سرم ولی همون لحظه ست و هیچکدومشو پیش نمیبره
تناقض اینجاست من چند بار فهمیدم که موقع مریضی من یا تایم طولانی که رابطه نداریم ب خودش این حقو میده خ. د..ض.ی. کنه یکبار که سرماخوردگی داشتم تو خواب و بیداری بودم دیدم گوشی ب دست داره میره تو سرویس😑 بقیه شو اگه خواستین میگم