2777
2789
عنوان

یک هفتس شوهرم باهام قهره😂

| مشاهده متن کامل بحث + 2173 بازدید | 73 پست
با مشاور صحبت کردم بارها بارها چه فایده این اخری از وقتی مشاور باهاش حرف زد(اولین باری بود ب زور برد ...

شوهر منم بعد ازدواج خیلی عوض شد تو نامزدی خیلی خوب بود یهو بعد بعروسی اخلاقش خیلی بد شد ،چندسال اول زندگیمون نمی‌دونم بخاطر فشار مالی بود یا چی همش تو ذوق من میزد بقول شما غذای خوب میپختم دعوام میکرد غذای بد میپختم دعوام میکرد ،مهمون میومد دعوا بود مهمونی دعوت بودیم دعوا بود ،بیرون می‌خواستیم بریم دعوا بود نمی‌رفتیم دعوا بود تولد می‌گرفتم دعوا میشد اصلا ببین اینقدر با رفتارهاش زد تو ذوق من همه ی عشق و علاقه ی من و سرد کرد ،واقعا دیگه برام مهم نیست تازه تازه سر عقل اومده انگار تازه چشماش باز شده هی میگه چرا محبت نداری چرا سورپرایز نداری 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گفتم تو پسته میخوام بدونم من مقصرم ی حرف بدی ک زدم حس میکنم خیلی دیگه زیاده روی بود این بود ک بهش گف ...

چون همبشه شوهرامون وقتی ناراجتیم درست رفتار نمیکنن ما تو گذشته میمونیم متاسفانه ولی سعی کن گذشته رو بزاری کنار تو حال زندگی کنی توام بش ب شوخی میگفتی استوری بزارم نازمو میکشی؟ بعد میخندیدی بغلش میکردی باش حرف میزدی الانم یه هفته خیلی زیادع چرا نمیاد اشتی 

شاید این کاری ک میکنی بیشتر از هم دلسردتون کنهدرسته مرد بد از سرطان بدخیم بدتره اما ب بچه هات فکر کر ...

فعلا سر اون حرفی ک زدم تو قیافس 

قبل قهرم زیاد فرقی با الان نداره با من لج میکنه من کارمو میکنم عین خیالمم نیست اهنگمو میزارم ورزشمو میکنم کارامو میکنم بچه ها بازی میکنم نگه داری میکنم کارای همیشگی فقط اونه ک قهره با من هم قهره من از مسیر لذت میبرم یکم اذیت میشم گاهی ولی مهم نیست عادت دارم

میدونی از چی ناراحتم از ی چیز کجای راه و اشتباه رفتم؟

من کم‌ مشکل نداتشم مشکلات خیلی زیاد مگه نمیگفن بعد هر سختی آسونیه پس کو!

درسته وجود بچه هام تو این زندگی خودخواهانه بود بارهای بار گفتم کاش هیچ وقت بچه نداشتم اینجور راحت تر بودم

ولی باز هم اونان که دلیل ادامه زندگیمن

وقتی زایمان کردم چند ساعت منتظر بودم بیاد زنگ بزنه فقط صدام بزنه ولی نکرد فقط اومد بچه مرخص شد منو گذاشت خونه بابام و رفت انقددد غر زدنای مامانم تحمل کردم همون هفته اول شیرم خشک شدخلاصه ک انقدددد سختی بهم داده ک حتی حاضر نیستم برای رضای خدا ذره ای محبت خرجش کنم

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

شما هم حق داری عزیز دلم ، هممون میدونیم شما هم حق داری و ناراحتی که اینطور بازخورد نشون دادی فقط میگ ...

ارع مشاورمم میگفت توسر هر اتفاقی زیاد فلش بک میزنی ب گذشته و این بده ولی میدونه هنوز پرونده همه اتفاقات برای من بازه با خودم میگم چرا من نباید خوشبخت باشم از این فقط میسوزم ک شوهر من بلده عشق بورزه ولی برا من ن

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

تو بحث کردن با شوهرت در مورد گذشته حرف زدن هیچ فایده ای جز اعصاب خوردی نداره گذشته دیگه گذشته هر حرف ...

خودش باز کرد هرچی خواستم هیچی نگم این زبون مادر مرده نزاشت

رفتار همسرتون به شدت بد بوده ولی اینو در نظر بگیرید که تو دعوا معمولا دو طرف مقصر هستن شاید شما زیاد ...

بخدا میخوام درستش کنم نمیشه 

ن غر نمیزنم بهش گاهی در کمال آرامش باهاش حرف میزنم ولی اون همون ی کلمه رو ی دعوای خیلی بزرگ میکنه  بخدا بلده مهربونی کنه آدمی ک میدونه باید نگران دختر خواهرش ک تازه زایمان کرده باشه پس میدونه باید نگران زن و بچشم باشه ولی اینو دریغ کرد از من هنوز هضم این تیکه برام سخته خیلی سخت

خودش باز کرد هرچی خواستم هیچی نگم این زبون مادر مرده نزاشت

منم یه زمانی همینطوری بود فلان  روزفلان جا فلان حرفو زدی ولی الان اصلا حوصله بحث ندارم ،یا جوابشو نمیدم یا در حد یک جمله

منم دلم میخواد به شوهرم محبت کنم ولی با زبونش زیاد نیش زده نمیتونم اونم محبت وتوجه میخواد،خودمم خیل ...

منم هر انسانی نیاز ب محبت داره بگه ندارم دروغه 

ولی اون محبتشو جاهای دیگه خرج میکنه من فقط تماشا گر بودم

فعلا سر اون حرفی ک زدم تو قیافس قبل قهرم زیاد فرقی با الان نداره با من لج میکنه من کارمو میکنم عین خ ...

الهی بگردم ب شدت حق داری از تک تک حرفات میتونم حس کنم چقدر دلت ازش زخم خورده روح لطیف و نازتو رنجونده حتی اگ میخواستی با کارایی ک کرده دیگه نتونستی مث قبل بهش محبت کنی

بنظرت چشمش باز نشده؟ ممکنه متوجه اشتباهاتش شده؟

اگ بتونی با محبت و منطق باهاش حرف بزنی احتمال داره مشکلاتتون از این ب بعد حل شه؟؟

ی بار دیگه تنهایی با مشاور درمورد این مسئله حرف بزن بهتر راهنماییت میکنه 

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

ارع مشاورمم میگفت توسر هر اتفاقی زیاد فلش بک میزنی ب گذشته و این بده ولی میدونه هنوز پرونده همه اتفا ...

میدونی راهش چیه قشنگم؟ اینه که راجع بهشون خیلی منطقی صحبت کنین. ولی نه با بحث نه با دعوا نه با دلخوری باید مدیریت کنی تو اینجور مواقع تا هم به هدفت برسی هم ارتباطت آسیب نبینه

شوهر منم بعد ازدواج خیلی عوض شد تو نامزدی خیلی خوب بود یهو بعد بعروسی اخلاقش خیلی بد شد ،چندسال اول ...

دقیقا اینم میگه سال قبل تو برهه سختی بودم خیلی بهم سخت گذشت

روز تولدم انقدددد منتظر تبریک خشک و خالیش بودم عین خیالش نبود بابام اینا برام تولد گرفتن میگفت ولم کن حوصله ندارم بیام ب زور بردم گفتم پدرم ناراحت نشه وقتیم رفتیم عین شمر نشسته بود ی گوشه ولی تولد خواهراش داداشاش مادرش نیستی ببینی چ جلز ولزی میکنه بعد اونا حتی تولدش تبریک نمیگن منم ک براش تولد میگرفتم امسالم دیگه نمیگیرم ب هیچ وجه

چون همبشه شوهرامون وقتی ناراجتیم درست رفتار نمیکنن ما تو گذشته میمونیم متاسفانه ولی سعی کن گذشته رو ...

اخلاق بد انقدییییییی داره ک همون قهر باشه الهی صد سال سیاهم نیاد آشتی 

منم یه زمانی همینطوری بود فلان روزفلان جا فلان حرفو زدی ولی الان اصلا حوصله بحث ندارم ،یا جوابشو نم ...

ببین من الان یادم نمیاد مثلا فلان چیزو دیروز از دست بچه قایم کردم کجا گذاشتم ولی رفتارش یک هفته بعد عروسیمون ک منجر ب دعوا شد تک تک اون حرفا یادمه حتی ساعتشم یادمه 

مقصر من نیستم نزاشت فراموش کنم هر بار ی شیرین کاری جدید

منم هر انسانی نیاز ب محبت داره بگه ندارم دروغه ولی اون محبتشو جاهای دیگه خرج میکنه من فقط تماشا گر ب ...

حالا الان برا آشتی پیش قدم شو بگو بیا هردو تامون محبت کنیم

(هر چند خودمم با شوهرم مشکل دارم و انرژی از نو شروع کردنو ندارم)