2777
2789

یکی از اطرافیانم همسرش فوت کرده و خودش بارداره

داشتم فکر میکردم وقتی جنسیت بچشو بهش بگن چه حسی داره؟ به کی میگه و ذوق میکنه؟

دیگه به بچش یاد نمیده بگه بابا؟

وقتی زایمان کنه بچشو میدن بغل کی اولین نفر؟

اصلا زایمان کرد میتونه لبخند بزنه دیگه؟

واقعا سخت ترین درد ممکنه

شما اطرافتون داشتید همچین تجربه ای؟

اگه داشتید از شرایطشون بگید

بنظرم شما بیشتر از ایشون دراماتیکش میکنی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

سوژه گریه امشبم جور شد مرسی😭😭😭😭😭

میدونی از بحث کردن خوشم نمیاد چون از بچگی بهم یاد دادن تو دهن سگی که واق واق میزنه نباید سنگ بزنی چون بیشتر صدا میده پس اگه جوابتو تو دعوا ندادم بفهم دقیقا از نظر من مثل یه سگ هار هستی همین حالا هی ریپ بزن تا خسته شی😁😁راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های  وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر بار سنگینی روی دوش اون خانومه😔

فقط 21 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا بابت همه اون لحظه هایی که ازت ناامید بودم و فکر کردم حواست بهم نیست، ولی بود..ممنونم ازت💖حالا که تا اینجا اومدی واسه مامان شدنم یه صلوات بفرست گل گلی🌸💕😘اللهم صلی علی محمد و آل محمد🥲💗🎀خدایا شکرت😍پنجم خرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و ازمایش مثبت شد🥰سی و یک خرداد صدای قلب کوچولوتُ شنیدم مامانی🤰🏻💖خدا جونم دامن همه چشم انتظار ها رو سبز کن🌷💚الهی آمین✨

نمیخام ناشکری کنم و بیراه بگم

ولی خودم دو ماه پیش زایمان کردم

بیست روز بعدش متوجه خیانت شوهرم شدم

اون اوایل واقعا آرزو میکردم بمیره، که بچم هیچ وقت بابا گفتنو یاد نگیره

شاید به صلاح این مادر و فرزند بوده اصن

کسی چه میدونه

خیلی دردناکه خدا بهشون سلامتی و شادی بده

ولی وقتی به این فکر میکنم که چند روز دیگه تولد داداشم و 65 روزه که دخترای 4 و 7ساله ش و خانمش و با دست خودش به خاک سپرده دلم براش له میشه 

کاش من مرده بودم و این همه درد و تجربه نمیکرد

اگه خدایی نکرده همچین شرایطی پیش بیاد اون بچه رو به دنیا نمیارم که یه عمر حسرت پدر به دلش بمونه مخصو ...

انداختن یا همون بهتر بگم کشتن بچه ای که پدرش یه عمر در انتظارش بوده خیلی سخت تره

کلا سقط کردن بچه دل بزرگی میخواد

دختر دایی من کلاس چهارمه

مامانش وقتی باردار بود داییم تو تصادف فوت شد

همه عاشقشیم کلی ادم منتظر تولدش بودن

الانم خیلییییی دختر باهوش و عاقلیه

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

انداختن یا همون بهتر بگم کشتن بچه ای که پدرش یه عمر در انتظارش بوده خیلی سخت ترهکلا سقط کردن بچه دل ...

پدرش که دیگه نیست، اون بچه گناه داره حتی اگه این کار گناه هم باشه حاضرم تاوانشو بدم ولی با حسرت به این بزرگی تا اخر عمرش زندگی نکنه اون بچه خیلی سخته واقعا

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خیلی دردناکه خدا بهشون سلامتی و شادی بدهولی وقتی به این فکر میکنم که چند روز دیگه تولد داداشم و 65 ر ...

واقعا ادم قلبش هزارتیکه میشه هر بار که اون یچه هارو میبینه

هیچوقت ارزوی رفتن نکن عوضش هوای همسر و بچه هاشو داشته باش عمه مهربون

روح برادرتون شاد باشه❤️

بله 

داشتیم متاسفانه 

خیلی دردناک 

اما دردناکترین مورد 

برا سال گذشته ست 

البته هنوز یک سال نشده فک کنم 

یه خانم بلاگر اطرافمون

اوایل بارداری همسرش خودکشی کرد 

پست های عاشقانه میذاشت 

می‌رفت سر مزار و میومد 

اما ظاهرش مثل عزادارها نبود 

بچه به دنیا اومد میبردش سر مزار پدرش و در مورد پدر براش می‌گفت 

اما همچنان خیلی ناراحت به نظر نمی‌رسید 

ماه گذشته مشخص شد خودش به همراه لیدرش همسرش رو‌ کشتن و صحنه سازی کردن که ماجرا خودکشی به نظر برسه

الان هم تو زندان هستن 

دختر دایی من کلاس چهارمهمامانش وقتی باردار بود داییم تو تصادف فوت شدهمه عاشقشیم کلی ادم منتظر تولدش ...

عزیزم، خدا داییتو رحمت کنه❤️

مادرش چقدر درد کشیده بنده خدا💔