2777
2789

من برای تمیز کردن بینی از هفته سوم از گوش پاک کن استفاده کردم ولی در کل بعد هربار شستشو بدون درد و خونریزی بخیه هام دونه دونه از داخل بینی میوفتن

طبیعیه؟

بخیه های شمام میوفتاد؟

در حال حاضر ۲۸ روزه که عمل کردم دکتر گفته بود گوش پاک کن استفاده نکن ولی خب بدون اون تمیز نمیشد با شستشوی خالی

استرس دارم🥲

بینی تون گوشتی بود یا استخونی؟

از عمل راضی هستید؟برگردید عقب بازم عمل میکنسد؟

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بینی تون گوشتی بود یا استخونی؟از عمل راضی هستید؟برگردید عقب بازم عمل میکنسد؟

بینی من گوشتی با پوست ضخیم بود و بینی قبل از عملم خیلیییی گنده و بد بود و الان خیلی بهتر شده ولی جدا عمل بینی خیلیییییی بی نهایت سخته

از درد استخون بگیر تا مراقبتای سخت بعدش تا استرس های بعد عمل که وای نکنه نوکش بیوفته نکنه فین کنم بد فرم بشه پدرم درومد

واقعا عملش سخته من برای بهتر شدن بینیم بهای سنگینی دادم

و چون گوشتی بود هزینه زیادی برام داشت

من یکسال و چهارماههگوشتی

پوست بینیت ضخیم بود؟منظورم اینه جوش سرسیاه داشت و چرب میشد زود؟

من بینیمو طبیعی عمل کردم همه میکن نوکش میوفته بعد عمل راس میگن؟ممکنه افتادگی پیدا کنه؟

و اینکه من از هفته سوم اروم فین میکردم گوش پاک کن میبردم تو دماغم الان استرس گرفتم نکنه بینیم بیوفته بخدا از استرس مردم تو این یکماه😭😭

آره ضخیم بود و جوش سرسیاه هم داشت کلا پوست من چربه

بزرگترین مشکل من بادماغم همینه که نمی تونم پوستشو پاکسازی کنم چون نمی تونم بهش فشار بیارم:(

ببین مال من نمیه فانتزی بود یکم(خیلی کم)اومد پایین ولی زشت نشد اصن ،خود دکترمم بهم گفت یکم میاد پایین 

اصن نگران نباش منم هم فین میکردم هم گوش پاک کن

اصن گوش پاک کن استفاده کردن که کاری به افتادگی بینی نداره

ولی اروم فین کن به بینیت فشار نیاد

عزیزم ورم و جای بخیه هاتون چقدر طول کشید بره و قابل تحمل بشه🥺؟؟

بینی من خیلی زیاد گوشتی و زشت نیست ولی اگ عمل کنم عالی میشه 

بنظرت ۳ ماه مونده به عقد عمل کنم یا نه؟

🌱اَلْحَمْدُ لِلَّهِ كَمَا هُوَ أَهْلُهُ🌱و اگر بر تو بِبندند،همه رَه ها و گذر ها...ره پنهان بنماید،که کس آن راه نداند

آره ضخیم بود و جوش سرسیاه هم داشت کلا پوست من چربهبزرگترین مشکل من بادماغم همینه که نمی تونم پوستشو ...

🌱اَلْحَمْدُ لِلَّهِ كَمَا هُوَ أَهْلُهُ🌱و اگر بر تو بِبندند،همه رَه ها و گذر ها...ره پنهان بنماید،که کس آن راه نداند

نه اصلا نترس هیچی نمیشهمنم اروم فین میکردم جوری که فشار نیاد به بینی مشکلی هم پیش نیومد

آره ضخیم بود و جوش سرسیاه هم داشت کلا پوست من چربهبزرگترین مشکل من بادماغم همینه که نمی تونم پوستشو ...

وااای منممم

بشدت پوست دماغم چربه اصن دیوونم کرده

حالا من طبیعی عمل کردم هی میگن گوش پاک کن نکن تو دماغت ولی بدون گوش پاک کن تمیز نمیشه که

غذات چطور؟چیا میخوردی چیا نمیخوردی؟

چندوقته عمل کردی