2777
2789
عنوان

چرا نباید پیام بدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 520 بازدید | 85 پست

ببین منم تو شرایط تو بودم

تا یه ماه صبر کردم ولی نیومد

هر روز دلتنگتر میشدم تا که رفتم پیام دادم

گفت چخوب که اومدی منتظر بودم

گفتم چرا منتظر؟ اگه واقعا دلت تنگ میشد خودت میومدی

بعدش هزار جور بهانه آورد

تا یکی دو روز پیام دادیم بعدش خودش خدافظی کرد و رفت..): 

الانم سر چند روز میاد و یه حالی میپرسه بعد میره تا چن روز..منم بیخیال شدم و دیگه هیچوقت پیش قدم نشدم، زندگیمو میکنم در کنارش منتظرم پیام بده حالی بپرسه

ولی بلاتکلیفی بدترین درده.. 💔

عزیزم من هی مرض که نداشتم الکی برم دعوا کردیم بعدش همش اون چت ها رو پاک کرده بعد من قهر کردم رفتم ین ...

اوکی خب من جزئیاتو نمیدونم ولی کلا اگه رابطتتون مجازیه واسم تعجبی نداره کلا تو دنیای مجازی همه الکی به هم گیر میدن یا همو اذیت میکنن

زندگی سیاه و سفید نیست زندگی یک میلیون منطقه خاکستریه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه تو تمومش میکنی هر بار اون دیگه فک میکنه حق انتخاب با خودته که بخوای برگردی یا نه کسی که تموم میک ...

خودت رو بزار جای من با پسری حرفت شده چت رو دو طرفه پاک میکنه و بعد رفتن تو براش اصلا مهم نیست حتی فوتبالش مهمتر از ناراحتی تو عه بازم با این پسر میمونی ؟ نه 

خودت رو بزار جای من با پسری حرفت شده چت رو دو طرفه پاک میکنه و بعد رفتن تو براش اصلا مهم نیست حتی فو ...

به نظرم معیار مهم بودن یا نبودنت رو نزار روی چت کردن یا نکردن 

ببخشید دلت میخواد تخلیه شی بعد اون جواب نده قهوه ای شی ؟؟

دقیقا به خاطر همین پیام ندادم و نمیدم که چی اصلا میدونم میخواد چی بگه با جمع و سردی میگه که ما درد هم نمیخوریم و فلان بهتر که پیام ندم

که ناراحتت کنه، همینکه هنوز واسش مهمه تو چه حسی داری یا چی فک میکنی نشون میده تو دلشی حتی اگه بخواد ...

الان هم چند روزه دیگه اصلا عوض نکرده انگار نه انگار بعد یه ویس گرفت خیلی ریلکس گفت خدانگهدارتون

دقیقا به خاطر همین پیام ندادم و نمیدم که چی اصلا میدونم میخواد چی بگه با جمع و سردی میگه که ما درد ه ...

اگه هم مشکلی داشتین با هم جاش پشت تلفن نیس اینجور میشه تهش همین که همو بلاک میکنن درستش این بود اگه میدیدی داره دعوا میشه چتو کلا ولش کنی اگه چیزه مهمی نبود که هیچی کلا یادت میرفت ولی اگه چیزه مهمی هم بود بعدا وقتی دیدیش یا اروم تر بودی از نزدیک در موردش باهاش حرف میزدی

الان هم چند روزه دیگه اصلا عوض نکرده انگار نه انگار بعد یه ویس گرفت خیلی ریلکس گفت خدانگهدارتون

چون میدونه چک میکنی عوض نمیخواد کنه

ببین منم تو شرایط تو بودمتا یه ماه صبر کردم ولی نیومدهر روز دلتنگتر میشدم تا که رفتم پیام دادمگفت چخ ...

میدونه من بلاتکلیف نیستم بلاکش کردم کلا نمیگم دلتنگ اش نمیشم چون دروغ محض عه ولی اهمیت نمیدم به قلبم 

من حتی اگه الانم پیام بده کات میکنم 

میدونه من بلاتکلیف نیستم بلاکش کردم کلا نمیگم دلتنگ اش نمیشم چون دروغ محض عه ولی اهمیت نمیدم به قلبم ...

من که اگه به کسی واقعا اهمیت ندم نه بلاک میکنم نه پروف عوض میکنم نه حتی پیام کسیو سین میکنم فقط دیلیت میزنم یجور رفتار میکنم انگار وجود نداره تا خسته شه ول کنه بره خودش

به نظرم معیار مهم بودن یا نبودنت رو نزار روی چت کردن یا نکردن

پس روی چی بزارم ؟ پسری که حاضر نیس به خاطرم غرور اش رو بزاره کنار همون بهتر بره با غرورش زندگی کنه 

متوجه منظورت نشدم

منظورم اینه که هر چی بیشتر با هم تو دنیای مجازی وقت بگذرونین بیشتر دعوا میکنین چون بعد یه مدت دیگه هیچ حرفی ندارین با هم بزنین حوصله تون سر میره الکی دعوا میکنین سر همه چی، باید دوز رابطه مجازیو بیاری پایین