2777
2789
عنوان

چرا نباید پیام بدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 522 بازدید | 85 پست
هیچی دیگه پیام ندادم اونم پیام نداده از بلاک هم در اش نیوردم پروف شو بیو اش ( اول اسمم بود عوض نکردن ...

آفرییییییین به این اراده باریکلا کیف کردم برات 

مطمئن باش بخواد به هر قیمتی شده برمیگرده 

دقیقا وقتی تو مسیر پیشرفت و حال خوبی میاد و اون موقعشاید دیر باشه و تو نخوایش 

وقتی اول اسمت هنوز توی بیوشه یعنی یا کرم داره میخواد اذیتت کنه یا دوست داره و منتظره ولی غرورش اجازه ...

میدونی دلم گیر هست قلبم تیر میکشه ولی نه من قبلا چند بار بهش پیام دادم هی ناز کرد هی سرد جواب داد که دیگه تصمیم گرفتم بلاکش کنم اون خودش مغرور هست خیلی زیاد ایندفعه برم پیام بدم دیگه فکر میکنه پادشاهی چیزیه میگه نمیخوام منم سبک میشم راستش فهمیدم اعتماد به نفسم پایینه و بهش وابسته شدم میخوام اینا رو درمان کنم 

گمونم هدفش آزار و اذیت منه از اینکه بیو شو برنداشته چون مطمئنم دوسم نداره 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میدونی دلم گیر هست قلبم تیر میکشه ولی نه من قبلا چند بار بهش پیام دادم هی ناز کرد هی سرد جواب داد که ...

حالا که این تصمیمو گرفتی اصلا بهش فکر نکن که چه قصدی داره از اینکه بیوشو عوض نکرده و هر چیزی 

راست میگی هر بار تو برگشتی 

بذار یه بارم حس کنه داره از دستت میده 

همیشه بعدیا خیلی بهتر از اونین که بهش چسبیدیم 

و واقعا قدرت در رها کردنه 

آفرییییییین به این اراده باریکلا کیف کردم برات مطمئن باش بخواد به هر قیمتی شده برمیگرده دقیقا وقتی ت ...

فدات شم مرسی پیگیر بودی کلی بهم انگیزه داد پیام دادی 🫠♥️🥲

الانم برگرده نمیخوامش تموم کردم رابطه مو اونم دوسم نداشت بعید میدونم دیگه پیام بده 

تو چیکار کردی

حالا که این تصمیمو گرفتی اصلا بهش فکر نکن که چه قصدی داره از اینکه بیوشو عوض نکرده و هر چیزی راست می ...

بعضی وقتا اهنگ گوش میدم بهش فکر میکنم یا موقع خواب که دیگه سعی میکنم دیگه بهش فکر نکنم 

آره همین کارو میکنم 

دقیقا هر وقت رها کردم آدمای بهتر سر راهم قرار گرفتن 

فدات شم مرسی پیگیر بودی کلی بهم انگیزه داد پیام دادی 🫠♥️🥲الانم برگرده نمیخوامش تموم کردم رابطه مو ...

قربونت برم عزیزم ❤️❤️ 

من کاری که تو کردیو نتونستم بکنم نتونستم بذارم بلاک بمونه 

آنبلاک کردم پیامم دادم اولش که اونم عصبی بود ولی یه روز بعدش خودش زنگ زد و جوری که انگار هیچی نشده حرف زدیم و دوباره اوکی شدیم

ولی هیچی عوض نشد هیچی اصلاح نشد و همین نشون میده من باید مقاومت میکردم باید بلاک نگهش میداشتم 🙂🙂🙂

قربونت برم عزیزم ❤️❤️ من کاری که تو کردیو نتونستم بکنم نتونستم بذارم بلاک بمونه آنبلاک کردم پیامم دا ...

خدانکنه♥️🥲

فدا سرت زیاد بهش فکر نکن به نظرم جدی بشین باهاش صحبت کن ببین چی میگه میخواد نمیخواد مشکل اش چیه که هیچی عوض نشده 

خدانکنه♥️🥲فدا سرت زیاد بهش فکر نکن به نظرم جدی بشین باهاش صحبت کن ببین چی میگه میخواد نمیخواد مشکل ...

نمیشه حتی حرف بزنیم زیاد 

همش به دعوا میرسیم دیگه ترجیح میدم گیر ندم پیله نکنم تا دعوا نشه از اون طرف صد در صد انرژیمم نمیذارم دیگه 

ولی واقعا روندش جالب نیست انگار هر آن منتظرم دوباره فروپاشی شکل بگیره 😪😪یه رابطه واقعا سمی!

که نمیدونم دوست داشتنه چیه که هر بار برمیگردونه ما رو بهم 

لطفا واسم دعا کن ❤️🙂 

آفرین به تصمیمت هم افتخار میکنم 

منم اهنگ گوش میکنم یادش میوفتم ولی سعی میکنم حواس خودمو پرت کنم که غرق نشم

نمیشه حتی حرف بزنیم زیاد همش به دعوا میرسیم دیگه ترجیح میدم گیر ندم پیله نکنم تا دعوا نشه از اون طرف ...

میدونی تو دو راه دادی یا اینکه به این رابطه بی سر و ته تن بدی  و وقتت و انرژی ات رو بزاری و فکر ات رو درگیر اش کنی یا اینکه یه بار رابطه رو تمومش کنی 

به نظرم دوست داشتن نیست فقط بهش وابسته شدی بخدا من یه هفته اول آنقدر سختم بود هر شب با گریه میخوابیدم در طول روز چند بار پی وی شو چک میکردم صد بار وسوسه شدم بهش پیام بدم ولی تموم شد حس میکنم الان قوی تر شدم هر چقدر بیشتر پا بزاری روی احساست قوی تر میشی 

میدونی تو دو راه دادی یا اینکه به این رابطه بی سر و ته تن بدی و وقتت و انرژی ات رو بزاری و فکر ات ر ...

چی بگم 😪😪دل ترک کردنشو ندارم 

امروزم مثل روزای قبلی مکالمات کوتاه داشتیم 

من دوست دارم خیلی بیشتر حرف بزنیم مثل روزای اولمون ولی خب...

چی بگم 😪😪دل ترک کردنشو ندارم امروزم مثل روزای قبلی مکالمات کوتاه داشتیم من دوست دارم خیلی بیشتر حر ...

میدونی حالا که دل ترک کردن نداری پس به همین مکالمه کم هم راضی باش من حسرت همون مکالمه کم رو دارم