2777
2789
عنوان

چرا نباید پیام بدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 85 پست
آخه توی دو روز که وارد رابطه نشده به نظرم ببین من مخالف خیلی تظرام که میگن خودتو کنترل کن و فلان اگه ...

حتی دیگه پروف اش رو هم عوض نکرده دو روز بعد بلاک پروف عاشقانه گذاشته نکنه جدا رفته توی رابطه ؟

میدونی من حتی الان با خودمم درگیرم عقلم میگه بدرد هم نمیخوریم قلبم میگه میخوامش نمیخوام وقتی خودم دو به شک هستم برم سراغش 

آخه نه یه بار نه دو بار چند بار خودم هی پیام دادم مستقیم غیر مستقیم حتی دیگه بهش گفتم میخوام وارد رابطه بشم اشکالی نداره  ولی نمیخواد منو فهمیدم 

آره ذهنم درگیره ولی حرفای خوبی بهم نزد که برم دوباره بهش پیام بدم

حتی دیگه پروف اش رو هم عوض نکرده دو روز بعد بلاک پروف عاشقانه گذاشته نکنه جدا رفته توی رابطه ؟میدونی ...

احتمال زیاد گذاشته چون میدونسته تو چکش میکنی

زندگی سیاه و سفید نیست زندگی یک میلیون منطقه خاکستریه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره خودم بلاک کردم چون گفت میخوای بری برو خدانگهدار ات اصلا براش مهم نبود که اگه مهم بود بلاک نمیکرد ...

خب عزیزم اونم هر سری تو بگی میخوام برم بیاد التماستو کنه حس میکنه خودشو کوچیک میکنه که...تو غرور داری اونم داره بالاخره نمیشه همیشه التماس بقیه رو بکنیم همیشه که از یه جایی به بعد میگیم کسی که باید همش التماسشو کنم ارزش موندن نداره

عکس پسر و دختر در یه مراسم در واقع در فیلم سینمایی عاشقانه بوده پروف عاشقانه شاده وای ترسیدم فکر کنم ...

طبق چیزایی که گفتی اینکه پروفایل میزاره و اسمتو بر نداشته و همه اینا نشون میده هنوز بهت فکر میکنه و تو دلشی ولی اینکه همش جدا بشی برگردی اصلا رابطه سالمی نیس هر سری که اینکارو میکنی حسش کمرنگ تر میشه واسه همینم دیگه واسش مهم نیس میگی میرم چون عادت کرده میگه این هر هفته کارشه به نظرم یه بار تصمیم بگیر میخوای بمونی یا بری ایستگاه اتوبوس که نیس 

خوب هدفش چی بوده ؟ ینی چیو به من ثابت کنه اینکه بی خیال اش بشم و رفته توی رابطه؟

نه اگه واقعا واسش مهم نبود کلا هیچ ریکشنی نشون نمیداد، گذاشته که رو تو تاثیر بزاره یعنی هنوز تو واسش مهمی اگه واسش مهم نبودی یجور رفتار میکرد که دیگه انگار واسش مردی و وجود نداری 

خب عزیزم اونم هر سری تو بگی میخوام برم بیاد التماستو کنه حس میکنه خودشو کوچیک میکنه که...تو غرور دار ...

دقیقا منم همینو میگم تا کی هی من برم منت کشی سه چهار بار دعوا کردیم هر سه چهار بار خودم رفتم ناز آقا رو کشیدم اصلا بره با هر کی میخواد توی رابطه

طبق چیزایی که گفتی اینکه پروفایل میزاره و اسمتو بر نداشته و همه اینا نشون میده هنوز بهت فکر میکنه و ...

عزیزم من هی مرض که نداشتم الکی برم دعوا کردیم بعدش همش اون چت ها رو پاک کرده بعد من قهر کردم رفتم ینی هی اون بوده که چت رو دو نفره پاک کرده اول 

تصمیم ندارم دیگه برگردم به اون رابطه مبادا غرور اش رو بزاره کنار  

دقیقا منم همینو میگم تا کی هی من برم منت کشی سه چهار بار دعوا کردیم هر سه چهار بار خودم رفتم ناز آقا ...

اگه تو تمومش میکنی هر بار اون دیگه فک میکنه حق انتخاب با خودته که بخوای برگردی یا نه کسی که تموم میکنه یعنی میگه دیگه نمیخوام ببینمت و تا وقتی که نشون ندی نظرت عوض شده اون دیگه نمیاد پیگیر شه پس طبیعیه اگه هر سری خودت تمومش کردی باز هر سری خودت باز بهش برگشتی تنها چیزی که نمیفهمم اینه که اگه واقعا دوسش داری و هر بار بهش بر میگردی پس چرا انقدر جدا میشی؟

چه تاثیری بزاره مثلا ؟

که ناراحتت کنه، همینکه هنوز واسش مهمه تو چه حسی داری یا چی فک میکنی نشون میده تو دلشی حتی اگه بخواد تاثیر منفی بزاره نشونه اینه که بهت فکر میکنه بعد حرصش در میاد ناراحت میشه بعد میخواد تو رو هم ناراحت کنه ولی اگه کلا واسش مهم نباشه کلا هیچیشو عوض نمیکنه اصلا انگار نه انگار که وجود داشتی