2777
2789
عنوان

چرا نباید پیام بدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 85 پست
اگه هم مشکلی داشتین با هم جاش پشت تلفن نیس اینجور میشه تهش همین که همو بلاک میکنن درستش این بود اگه ...

حضوری همو نمی‌بینیم فقط مجازیه میخواست تماس تصویری داشته باشیم که من اجازه ندادم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پس روی چی بزارم ؟ پسری که حاضر نیس به خاطرم غرور اش رو بزاره کنار همون بهتر بره با غرورش زندگی کنه

پسر و دختر نداره همه دوس داشتنشون تا یه حدی جوابه بعد یه مدت همه بیخیال میشن با قهر کردن سر چیزای الکی دیگه واسش عادی کردی این چیزارو اگه یکی هر روز جلوت گریه کنه دیگه بعد یه مدت واست مهم نیس ولی اگه سر چیزای واقعی گریه کنه واست مهمه 

زندگی سیاه و سفید نیست زندگی یک میلیون منطقه خاکستریه

حضوری همو نمی‌بینیم فقط مجازیه میخواست تماس تصویری داشته باشیم که من اجازه ندادم

پس عادیه به نظرم تمومش کن این رابطه به هیچ جا نمیرسه تهش هم فقط جدایی و اعصاب خوردیه کلا نرو تو رابطه مجازی باور کن تهش هیچی نیس

اینم دلیت زد دیگه دو بار

دیلیت منظورم فقط چت نبود کلا دیلیت میزدم چه فکرم چه پروفم چه کانکت هام هر چی دیگه کلا جواب نمیدادم نه اینکه جواب بدم بد حرف بزنم نه کسی واسم بمیره دیگه مرده

نه واسه دل خودت میگم

پیام ندادم بهش چون دوسم نداره 

چون حس بدیه خودم بلاک کنم بگم همه چی تمومه بعد خودم هم برم آشتی کنم در حالتی که عین خیالش نبود 

ولی از این بدم میاد چرا هنوز اول اسم من توی بیو شه 

حتی دیگه پروف اش رو هم عوض نکرده دو روز بعد بلاک پروف عاشقانه گذاشته نکنه جدا رفته توی رابطه ؟میدونی ...

عزیزم چی شد چه کردی ؟ 

آره خودت پیام نده با این حساب 

واقعا باید یه مدت محو شی یا از سرت میوفته مهر و عشقش یا خودش برمیگرده

پیام ندادم بهش چون دوسم نداره چون حس بدیه خودم بلاک کنم بگم همه چی تمومه بعد خودم هم برم آشتی کنم در ...

وقتی اول اسمت هنوز توی بیوشه یعنی یا کرم داره میخواد اذیتت کنه 

یا دوست داره و منتظره ولی غرورش اجازه نمیده پیام بده 

نمیدونما ولی اگه هنوز دلت گیره و فکرت نااروم این یه بارم بذار رو همه دفعات قبلی ای که پیام دادی 

عزیزم چی شد چه کردی ؟ آره خودت پیام نده با این حساب واقعا باید یه مدت محو شی یا از سرت میوفته مهر و ...

هیچی دیگه پیام ندادم اونم پیام نداده از بلاک هم در اش نیوردم پروف شو بیو اش ( اول اسمم بود عوض نکردنه) 

من فقط پروفایل عاشقانه گذاشتم که البته بلاک هست نمیتونه ببینه برای اون هم نزاشتم 

دارم فراموشش میکنم ارزشم خیلی بالاتر از این حرفا ست که بیوفتم دنبال یه پسر التماس کنم برگرده راستش این بهترین درسی بود که بهم داد الانم خودم و موفقیتم دوست دارم پسر تا همیشه هست ولی موفقیت سن جوونی ام دیگه برنمیگرده