2777
2789
عنوان

خانم‌هایی که تجربه مبارزه با ساس داشتن لطفاً بیاید صحبت کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 611 بازدید | 52 پست
چشم دستت دردنکنه والا اینقدر عجز و ناله بود همه جا و گفتن خلاصی نداره دروغ چرا، اینبار یکم ترسیدم. ح ...

یسری عروسک اینا چرا

یا تشک اینا

ولی وسایل رو ما عوض نکردیم !!

مثلا مبل اینا 

و از بین رفت

نیازی نیست کل وسایل رو بریزید بره

مگر ببینید وسیله ایی شده منبعشون

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

ما یکبار سمپاشی کردیم از بیرونم کسیو نیاوردیم و فقطم با همین کامن بود از افق کوروش خریده بودیم و فقط ...

من الان خونه ام رو ساس زده .. متوجه منظورت نمیشم.. تو کل وسایل رو از خونه بیرون کردی بعد خونه رو سمپاشی کردی بعد اون وسیله ها رو دونه دونه شستی آوردی تو ؟؟!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الان خونه ام رو ساس زده .. متوجه منظورت نمیشم.. تو کل وسایل رو از خونه بیرون کردی بعد خونه رو سمپ ...

نه اول یه سری وسایل که نیاز نبود و مهمم نبود داخل کیسه زباله محکم گره زدیم و بردیم پشت بام بعد دور تا دور خونه رو به فاصله ده سانت تا دیوار سم پاشی کردیم و لبه های دیوارو و درزهای دیوارو یعنی کامل دورتادور خونه حتی جلوی ورودی ها و سرویس بهداشتی حمام و کابینت و کمد و ...اگه کمد دیواری دارید حتما داخلشو خالی کنید و کفشم سم بزنید چون محل اصلیشون داخل لباسا و ملحفه هاست گوشه ها و کف کمد دیواری تخم میزارن بعد برای اینکه پامون به سم ها نخوره و بدونیم کجا ها سم خورده با چسب کاغذ دورتا دور جایی که سم زده بودیم خطوط و مشخص کردیم و یه سری وسایل که داخل کمد ها بود و اینا رو ذره ذره در میاوردیم مثل لباس ها ملحفه ها و بقیه چیزا و میشستیم و اتو میکردیم و حواسمون بود با وسایل ساس هارو اینور خط سم ها نیاریم که باز تخم بزارنو بی فایده بشه سم پاشی و وقتی دو ماه گذشت دیگه ساس نمونده بود و وسایلی که داخل پلاستیک زباله روی پشت بام بودنو باز که کردیم که پاکسازی کنیم دیدیم ساس هاش مردن خشک شدن 

نه اول یه سری وسایل که نیاز نبود و مهمم نبود داخل کیسه زباله محکم گره زدیم و بردیم پشت بام بعد دور ت ...

کمد دراور و لباسشویی و چیزایی که نمیشه بیرون برد رو چطور سمپاشی کردی ؟

سلام عزیزم برای شما حجمشون چقدره؟ سمپاش آوردید تا حالا؟

نه .. والا الان دیگه شبا عین دیوونه ها تا صب بیدارمی شینم اینارو می کشم .. فک کنم تو خونه من تو مبل و رختخواب هام باشن .. هرشب یه ده تایی بالغ شونو میکشم ۲۰ تایی هم نوزاد .. بدشانسی من این قضیه افتاده همزمان با مغازه زدن و تغییر شغل همسرم دارم به اون کمک می کنم تو کارش .. هنو شروع به پاکسازی نکردم .. اما اول قصد دارم هرچی پارچه و لباس و لحاف تشک رو بندازم تو دیگ آبجوش بعد ببرم پشت بوم خشک شن .. مبل هارم می ریزم دور .. فرش هارم می اندازم بالاپشت بوم تو آفتاب .. هال اینطوری خالی میشه .. بعد کف خونه رو می خوام با جرم گیر بشورم و پشت بندش حشره کش کامن رو دورتادور هال  به ضخامت ۱۰ سانت اسپری کنم   .. دورتا دور و توی خود کلید پریزهارم سم میزنم .. همینطور داخل و بیرون تمام وسایل برقی و کمد و درآور و اینا .. بعد دونه دونه وسایل رو از بالاپشت بوم بیارم حیاط تو دیگ بجوشونم اتو کنم بیارم خونه .. فک کنم اینطوری تا دو ماه بعد درست شه .. چون اینقد طول می کشه تا همه تخم هاشون سرباز کنن و راه بیفتن بیان سراغ مون و تو سم گیر کنن .. چون شنیدم این سم هم همینقد دووم داره و رو کف خونه میمونه ..

حالا فعلا برنامه ام اینه .. اما تا شغل شوهرم راه بیفته و بیام این کارارو بکنم به گوه خوردن میفتم و هرشب قراره نیشم بزنن و خارش و سوزش و درد و .. تازه دست تنهام هستم و مغازه شوهرم راه بیفته غیر بچه داری و خونه داری باید نصف روز کمکش برم .. خدا بهم رحم کنه ..

درضمن این که میگن ساس از دارچین بدش میاد چرته .. من یه شیشه دارچین رو کامل دور خودم و بچه ام ریختم .. پودرشم عین آرد به کل دست و پام مالیدم .. اما بازهم همه جامو نیش زدن .. 

کمد دراور و لباسشویی و چیزایی که نمیشه بیرون برد رو چطور سمپاشی کردی ؟

اونارو خالی کن وسایلاشو بریز داخل کیسه زباله ببر پشت بام تا دوماه که هم تخماشون هم خودشون بمیرن هواهم داره گرم میشه لباسشویی و یخچال و ایناهم جلوشونو سم بزن روی زمینو اگه ساس داشته باشن بوی خون بفهمن شب میان بیرون روی سم ها میان میمیرن بعدش ماکه همین کارو کردیم دیگه ساس ندیدیم 

اونارو خالی کن وسایلاشو بریز داخل کیسه زباله ببر پشت بام تا دوماه که هم تخماشون هم خودشون بمیرن هواه ...

سلام عزیزم خوبی؟ خونه رو کامل کامن زدید چند ساعت بیرون رفتید؟

نه .. والا الان دیگه شبا عین دیوونه ها تا صب بیدارمی شینم اینارو می کشم .. فک کنم تو خونه من تو مبل ...

سلام عزیزم، میفهممت واقعاً شرایط سختیه 

کم‌کم شروع کن ولی دست نخورده نذار بمونه

هرروز اینا از شما تغذیه می‌کنن و تخم میذارن و جاهای بیشتری رو میگیرن، اما خب وقت هم نداری و این روزها درگیری، با چند دقیقه تا یک ساعت توی روز شروع کن خرد خرد پاکسازی کن که حداقل همینطوری صعودی زیاد نشن

قصد دادن انرژی منفی ندارم به هیچ عنوان فقط چون حدوداً شیش هفت ماه پیش خودم با حجم زیاد درگیر بودم و به خاطر این بود که دیر فهمیده بودم، نمی‌خوام خدایی نکرده اذیت بشی ❤️

سلام عزیزم در حد پنج ساعت که فقط بوش از بین بره و اون ریز پاشش هاش بشینن زمین

سلام مجدد خوب هستید؟ میگم گفتید از سمپاشی تا ریشه کن شدن دو ماه درگیر بودید 

بعد از سمپاشی طی این دو ماه چیکار کردید؟ منتظر موندید؟ بعد هرشب توی اون دو ماه گزش داشتید هنوز؟ 

سلام مجدد خوب هستید؟ میگم گفتید از سمپاشی تا ریشه کن شدن دو ماه درگیر بودید بعد از سمپاشی طی این دو ...

سلام دوماه درگیر تمیز کاری و پاکسازی پارچه ها و لباسا و وسایل بودیم اما گزش یه هفته بعد سم پاشی کلا دیگه نداشتیم یعنی فقط مرده شونو میدیدیم بعد دوماهم دیگه کلا ندیدیم یه جارو زدیم داخل کمد دیواریو زیر فرش و همه جارو تخماشونو خودشون جمع شدن بعد کیسه جارو روهم همون روز خالی کردیم