2777
2789
عنوان

خانم‌هایی که تجربه مبارزه با ساس داشتن لطفاً بیاید صحبت کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 614 بازدید | 52 پست
می دونم عزیزم .. مرسی .. 🙂

خواهش می‌کنم، دعا میکنم هردومون زودتر از این وضعیت راحت بشیم اگه تجربه ای داشتی بهمون بگو، منم اگه نتیجه‌ی مثبتی ببینم حتماً میام تعریف میکنم امیدوارم خدا به کسب و کارتون هم رونق بده عزیزم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باشه عزیزم

یکی از تجربیات من در مورد ساس .. تو تایپیک جلو عموم می خوام بنویسم که هرکس دیگه ایی هم به مشکل خورده ببینه بلکه از این بلا نجات پیداکنه ..

قرص ضد حساسیت سیتریزن و اسپری دور کننده ی حشرات الفرار رو از داروخونه گرفتم ..

قرص سیتریزن تقریبا تا ۹۰ درصد جلوی التهاب و سوزش و خارش رو می گیره و هر ۱۲ ساعت یکبار باید استفاده بشه .. اما خب همونطور گه گفتم ۱۰۰ درصد نیست و تک و توک باز نیش میزنن .. و البته اثر گزیدگی های قبل رو هم یه روزه ترمیم می کنه ..

اسپری دور کننده ی الفرار رو انقد بزن که قشنگ پوستت چرب شه .. به کل دست و پا و دور گردن کامل بزنید جوابه .. تی شرت بپوشید ..  اینجوری ساس به سمت بدنتون نمیاد .. از موهای سرهم نمی تونن رد شن کله تونو نیش بزنن .. اگه هم صورتتونو زدن اسپری رو کف دست بزنین و آروم رو صورتتون بمالین .. به چشم و لبها و داخل بینی بره سوزش ایجاد می کنه ..

یکی از تجربیات من در مورد ساس .. تو تایپیک جلو عموم می خوام بنویسم که هرکس دیگه ایی هم به مشکل خورده ...

بچه ها .. پن می خوام دورتادور دیوار ها کابینت ها و یخچال و گازم رو حشره کش کامن بزنم .. اما وقتی به خود کابینتها یا ظرف ها و .. دست می زنم عین زمان کرونا بعد استفاده و قبل استفاده ازشون باید از اسپری الکل استفاده کنم و بشورمشون ؟؟!!! 

دم به ساعت اسپری الکل باید دمه دستم باشه ؟؟!! و هی دستامو و پاهامو الکل بزنم ؟؟!!!

نمیفهمم این نظرات چیه میدین. توی مثلا مبلتون ساس رفته؟ دورتادور مبل روی زمین چسب حشره بزنید. بالاخره باید برای خون خوردن از مبل بیرون بیان ، میفتن توی چسب، بخدا نه سمپاشی میخواد نه دور انداختن. تنها حسن ساس اینه که  آب و غذا نمیخوره فقط خون میخوره واسه همین اگه خونرو گرم و خشک کنید برای حفظ رطوبت بدنشون نیاز به خون بیشتری دارن و اینجوری نمیتونن مدت زیادی توی مخفی گاه بمونن. ما دوتا فرش دوازده متریمونو کنار هم گذاشتیم دورتادورشو چسب حشره زدیم. سه ماه اون وسط زندگی کردیم هر روز صبح چندتا ساس که میومدن واسه گزش بسمتمون گیر میکردن تو چسبا بعد دو ماه دیگه ندیدم ولی بازم چسبارو نکندم. دو هفته بعد چندتا بچه افتاده بودن تو چسبا مشخص بود اخرین بازمانده هایی بودن که تازه از تخم در اومدن.بعد سه ماه چسبارو جم کردمو دیگه ساسی ندیدم تموم شدنو راحت شدیم. نه سم زدم نه چیزی شستم نه چیزی جوشوندم نه وسیله دور انداختم. فقط تمام خونرو چسب حشره بزنید همین.

ممنونم از دعاتون، واقعاً دیگه از غصه و نگرانی به هرکسی بلدیم متوسل شدیم، ان شاء الله دعای شما بگیره ...

سلام‌من هم دقیقاً مشکل شمارو دارم ! ۳ بار سمپاشی اساسی از شرکت آمدند، تازه چندبار گاز هم زدند .. الان من ساس نمیبینم اما تا میشینم یکجا نقطه های ریز سیاه و همچنین دونه هایی شبیه شکر بصورت کریستالی بهم حمله میکنند ! فقط خدا رو صدا میکنم چون کاری نمونده من نکرده باشم تا این لعنتیای شیطان گم بشن برن از زندگیم !!!! باورتون میشه یکروز فرار کردیم رفتیم هتل اونجا هم دنبال ما آمدند داخل لباس و توی تخت هتل حمله کردند بهمون ؟! من موندم اینا چجور کصافطایی هستند که اینطوری به بدن و لباس میچسبن.. انگل های نجس! عزیزم به من راهنمایی کنید شما آخرش موفق شدید اگر ریشه کن کردید، این دونه های ریز رو (ساس) چطوری ؟! ممنون میشم

نمیفهمم این نظرات چیه میدین. توی مثلا مبلتون ساس رفته؟ دورتادور مبل روی زمین چسب حشره بزنید. بالاخره ...

سلام عزیزم دقیقاً چه چسبی بود؟ شاید چون تعداد کم بود اینطوری راحت با چسب رفتند ، اگر میشه عکس چسب رو میگذارید سپاس

نه .. والا الان دیگه شبا عین دیوونه ها تا صب بیدارمی شینم اینارو می کشم .. فک کنم تو خونه من تو مبل ...

سلام عزیزم ، مشخصه از توضیحات تون که خونه شماهم مثل من پر شده از ساس و نوزاداش که‌نقطه های ریز تهاجمی هستند من در طول روز هم که راه میرم توی خونه نیشم میزنند ! بالاخره موفق شدید ریشه کن کنید ؟ اگر میشه منم راهنمایی کنید که سه چهار ماهه درگیرم