2777
2789
عنوان

هشت روزه منو شوهرم یه کلمه با هم حرف نزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1956 بازدید | 85 پست

اولین باره بابت شوهر بیشعورم خدا رو شکر کردم

هم از من بدش میاد هم از مادرش هم از خواهرش کلا از همه بدش میاد 

حداقل حرص نمیخورم همش خونه مادرشه فقط مشکلم اینه از خودمم بدش میاد خخ

استارتر میره خونه مادرش چیکار میکنه؟

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

ای بابا کارت سخته اونم باید وظایف پدری شو انجام بده دوست نداشت بچه دار بشید؟

بچه رو دوست داره ولی می‌گفت دوست دارم خودمون دوتایی باشیم ولی خیلی دروغگوه حالم ازش بهم میخوره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از چشمم افتاده و ولش میکنم بزار تا آخر عمرش بمونه ور دل مامان باباش بچه ننه عوضی

استارتر من جات باشم هر روز با بچم تا عصر کارهامو‌میکنم و شام نمیزارم 

شوهرم که می‌ره خونه مادرش باهاش میرم خونه مادره و شام میخورم برمی‌گردم 

اصلا ارزش نداره من بلاکش کردم خیلی خودشو از چشمم انداخته

بچه داری سخته و شما هم خسته شدی به خاطر همین بیشتر از دست همسرت شاکی 

فردا بهش بگو دارم میرم خونه مادرم یه مدت ،حالا یه چند روز بمون ببین کسی سراغت رو میگیره اگه حرفی شد به بزرگترا مشکلت رو بگو 

بخدا هیچ با نگفتن درست نمیشه 

ول کن جهان را ؛قهوه ات یخ کرد.....
همین کارو میکنم ولی دیگه نمی‌خوام باهاش زندگی کنم خیلی از چشمم افتاده

برخلاف نظر دوستمون .....

عزیزم قهر نکن ....طفلی بچت چه گناهی داره این وسط ....شاید قهر رو همسرت جواب نداد و....

تا میتونی با زبون خوش .مهربونی .بهش بگو ......

چرا بچت پایین نمی‌مونه ؟

من برای دخترم شیر خشک میگذاشتم از صبحم باهاش بازی میکردم تا خسته بشه .....موقعی که بیرون بودم همسرم میخوابوندش کلی هم از اینکه با بچه باشه خوشحال بود چون بعدش می‌نشست فوتبال میدید .

خلاصه گفتم شرایط همسرتون رو درنظر بگیر .سختی های کارشون .آرامش تو خونشو.بعدش با زبون نرم ازش چیزی بخواه .....بعد همه ی مراحلو انجام دادی و نشد قهر کن

❤️
اسی یک دور تسبیح سوره کوثر بخون وبعدش ۱۱بار انالله وانا الیه راجعون ان شاءالله قهرتون تموم میشه حتما ...

عزیزم  مسئله قهر نیست من اصلا برام مهم نیست حرف نمیزنه باهام مهم اینه که این مرد آدم نمیشه و درست بشو نیست و من دارم وقتم و عمرمو به پاش هدر میدم 

هر شب برم چیکار کنم با یه بچه کوچیک

اشکال نداره

کنارش باش

نه در مقابلش

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮