2777
2789
عنوان

هشت روزه منو شوهرم یه کلمه با هم حرف نزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1956 بازدید | 85 پست
عزیزم میدونم سخته اما به نظرم قهر کردن و رفتن ب منزل پدر خیلی موثره برعکس گفته بقیهقهر کن و برو و حت ...

همین کارو میکنم ولی دیگه نمی‌خوام باهاش زندگی کنم خیلی از چشمم افتاده

چهار ساله دارم بهش میگم ولی دیگه خسته شدم و بریدم

تو هم باهاش برو

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در عوض خونه پدرت،برو پیش مادرشوهر،بگو هرشب میاد اینجا میشینه بهش نمیگین زن و بچه ات کو ؟؟خونه پدرت ن ...

فکر کردی کی به شوهرش یاد داده به زنش بگه مگه فقط تو بچه داری و بچه بزرگ می‌کنی و ...؟؟؟

همون مادرشوهر دیگه

چه خبره حالا خونه مادر شوهرت اینقدر هوله 

خیلی بهش خوش میگذره شهربازیه مگه

بگو دو ساعت نمیتونی بشینی تو خونت؟

بچه رو بده با خودش ببره پایین

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

شوهرت یابو ولی مادرشم اگه شعور داشت می‌گفت لازم نیست هرشب اینجا پلاس شی برو پیش زن و‌بچت بمون . نمی‌ ...

بعدازازدواج تازه یادشون میوفته مادردارن😂

حالاخیلیاشون قبلش مثه کاردوپنیرن🤣

وخدایی که بشددددت کافیست❣
وای خیلی بده داماد ما ازاینم بدتر بود خواهرم کباب شد تازع ما که برازایمانش بودیم بچش ۷ ماهه کردیم با ...

من از چشمم افتاده و ولش میکنم بزار تا آخر عمرش بمونه ور دل مامان باباش بچه ننه عوضی

تو هم باهاش برو

یکی از دوستانم هست

الان دو تا بچه داره

پسر بزرگش ۱۲ سالشه

هر شب میرن طبقه پایین

پذیرفته

غر نمیرنه.میگه شده روتین ما

خیلی دوستمون دارن و بهمون احترام میزارن

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
شوهرت یابو ولی مادرشم اگه شعور داشت می‌گفت لازم نیست هرشب اینجا پلاس شی برو پیش زن و‌بچت بمون . نمی‌ ...

همش زیر سر همین ننه هاست 

خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو...   یه چیزی هست به اسم دوران که اگه تازه بهش رسیده باشی از پنج کیلومتری معلومه...

فکر کردی کی به شوهرش یاد داده به زنش بگه مگه فقط تو بچه داری و بچه بزرگ می‌کنی و ...؟؟؟همون مادرشوهر ...

با خودشون صحبت کنه بهتر از رفتن خونه پدره.چون اینجور مردها از خداشونم هست که زن و بچه خونه نباشن ،طلبکارم میشه که خودت خونه رو ترک کردی خودتم برگرد.این گزینه رو باید بذاره برای مرحله اخر

اقایون‌یا از این طرف غش می کننیا اون طرفبرادر من اگر سه روز هم تعطیل باشه از طبقه بالا یه سر نمیاد ب ...

من که نمی‌گم نرو میگم مارو هم ببین یه شبم خونه خودت بمون 

بچه پایین واینمیسه زود گریه می‌کنه میاره بالا و خودش دوباره میره پایین

خواهر قشنگم میدونم خسته ای بچه داری واقعاً سخته همسرتونم خیلی مقصره وبی درک ولی اونم از صبح تاغروب سرکاره مردا صبوری خانم ها رو تو بچه داری ندارن شما هم بعضی شب ها باهاش بروپایین تاحوصلت سرنره ،اگر خونه مامانت نزدیکه بعضی روزها برو تاشب اونجا باش بچت کمی بزرگتر بشه خونه مادر شوهرت میمونه وآشنا میشه باهاشون خداروشکر که دنبال رفیق بازی نیست قهر نکن قشنگم

با لج و لجبازی زندگی بدتر میشه قبل رفتن بهش پیام بده بگو که اگه میخوای ادامه بدی این بی محلی رو من م ...

اصلا ارزش نداره من بلاکش کردم خیلی خودشو از چشمم انداخته